Csevegjünk erről- arról, ami Neked éppen problémát jelent, és lássuk új szemszögből a kérdésed. (beszélgetés)
Te huncut Te :))))
akkor már nem halsz meg, ahogy elnézem, hiszen az agyad még javában múkod :DDD
próbáld meg ott, nálunk a gyógynövényboltok a nyerők, de a gyógyszertárban is kapható.
biztosan van a természetben is, meg kell nézni a neten hogy néz ki, és utána az erdőben lehet egyet bóklászni :)
Köszönöm! Neked is meg Boszinak és mindenkinek, most kezdek visszaolvasni.
Jajjjj a fantáziám, az a régi ahogy írod, hogy mentél a térre de nem kellettél senkinek :DDDDDDDDDD Még nem ismersz, néha a fantáziám elragad, bocsika!!!!
szia :(
a rizset nem bírja a gyomrod? vagy mi még a baj?
kisunokádról nem mondasz semmit, hogy van a drága?
figyu, a rizsnek nem jár le a dátuma, csak ráírják, hogy másikat vegyél, ha otthon olyat látsz :)
szia !
nem vagy egyedül a hallódással..ki ezért , ki azért hallódik..:((
gyógyólást neked is!
olyat hol lehet kapni , a gyógyszertárban?
lehet , hogy van a szép természetben is...
Szép estét Lányok!
Halódtam ma. :( Csak két hónapja járt le a dátuma a M...r rizsnek amit tegnap este megettem. illeta pazar, íze jó ....a gyomrom csak nem örült neki. Remélem holnapra jobban leszek már.
bíbor kasvirág, hogy Kisildim mondja, és akkor segít az immunrendszer erősődésében, meg sok benne a vitamin :)
nah az ilyen "mókás" beszólásokat én sem csípem :))
masz :(
az olyan snassssz ))))
akkor küldök Neked valamit, nah jó, nem náthát, hogy kapjál Te is valamit, jó? :DDD
már épp mondtam a lányoknak, mi a fene van, le van gyengülve az immunrendszerem, máskor nem kaptam el az ilyen virusokat , bacikat.s most az idén másodszor!
a párom meg azt mondta, menjek a korházba.. mert ráragasztom..
Rák léttemre nem igazán értékelem az ilyen beszólásait..
azért mondtam, hogy körtüsszögés :DDDD
mert mások itt is voltak, ott is voltak, és közben hozták-vitték a bacikat, de hát ilyenkor ősszel ez van :)
pedig nem is voltunk egy helyt!...:)))
biztos a fórumon terjed ..virtuálisan..s aki nem akarjaelkapni az menekül..
ezért nem is akartam mondani..de mégis elszóltam magam..
nálunk van a piacon vecsési bolt, húúúú nagyon finom savanyúságok és mennyi féle-fajta van :)))
hogy vagy aranyoskám? :D hátad?
kimentem a térre, de a kutyának se kellettem..de amőgy megvagyok hülve, ha elmentem volna, még betegebb leszek..
itthon lézengtem..
Szia :-)))
hoxázál :-))))
:-))) na igen :-))))
a Vecsési káposzta :-)))))
Finom is ám :-)))))
szia, mizu felétek?
voltál ma dolgozni? :D
látom a picikédet, nagyon édes, gratulálok :D
mi itt többen járunk ide és még mások más helyekről is, hát jó szörfözést közöttünk :D