Csevegjünk erről- arról, ami Neked éppen problémát jelent, és lássuk új szemszögből a kérdésed. (beszélgetés)
Tudom, hogy tudod, de néha az érzéseket nem árt szóban látni, mert segít és megerősíti az ember gondolatait :)
persze, hogy olvassuk :) mindenkit érdekel, ha már nem tudsz jönni, hogy vagytok :)
Igen, tudom. Ezért is volt, hogy az első hetekben mindig megvártuk míg elalszik és éjjel is bementem hozzá ha felsírt. Ma már azért sokkal jobb a helyzet. 11-12 órát végig alszik és már nincs benne az a görcs és félelem, mint amivel elhoztuk. Ezt Apus mondta, mert ő érzi és a gyermek viselkedése is már sokkal másabb.
Köszönöm az érdeklődést, hogy olvasod a naplóm. És persze mindenkinek köszi. :))
Enissa 2008-09-22 23:03
Sziasztok lányok! Világra jött egy kisasszony! :)Amikor kapok képet felteszem.
Súlyt, és nevet nem tudok. Külföldön született és a szülőszobáról hívott a vejem, és a lányommal is váltottam pár szót. Kis gubanc volt, mert a szülés után erősebb vérzés keletkezett és a beszélgetésünk alatt sem született meg még a méhlepény, esetleges műtét van kilátásban. Bizakodom, hogy nem kell.
Megkerestem :DDD
:-))))
Szia :-)))
Boldog szülinapot az unokádnak :-)
Köszönöm szépen Sarah és anyukája nevében is.
Most nem a legszebb a szülinap mindegyik gyerek beteg :(
ennek is gomolyát adtunk oda, van macija, labdája...
csak arra kell ügyeljünk nehogy keresztül esünk rajta..vagy rálépjünk..
nagyapáéknak is volt mindig, lehetőleg fekete :)
kiskorában úgy játszottunk, hogy Papa összekötött zsineggel egy kisebb újságcsomót kerekre, hosszúra hagyta a zsinórt és azt dobáltuk, élvezte nagyon, rohangált utána, mi meg csak néztük és nevettük :)
amikor még a szüleimmel lkaktam nekünk is volt halunk, papagájunk, nyólunk..
még régebben volt egy cicánk,6 évig..sehogy nem tudtunk a lányokkal beletörödni, hogy nincs többé..most beszereztük ezt ..Azóta az egész család rajta szórakozik..és sokkal több a vidámság a házunkban...
nekem még nem volt cicám.
de kutyám , halam ,papagájom már volt :-)
De úgy látom be kellene szerezni egyet :-)))
sajnos :(
Te hogy vagy?
hát ő az!
mikor ébren van, valamelyik örökké kell játszódjon vele, mert hanem szökik reánk..
vagy mindig kell neki valami játékot adni, hogy lefoglalja magát..
mint egy kisgyereknek!
autómentes napot tartottam én is :-)))))
sőőőőt CSAK kerékpároztam :-)))))
még a tömegközlekedést se vettem igénybe :-)
ja-ja
aranyos lehet :-)
szia,
csak nem azt akarod mondani,hogy egy nap alatt meghíztál :DDD
igen, most megint aggódhatok a szeretteim miatt :(
de hát ilyen az élet, hol kerék, hol talp.