Csevegjünk erről- arról, ami Neked éppen problémát jelent, és lássuk új szemszögből a kérdésed. (beszélgetés)
Hú-ha !
De régen volt 12.27,azóta nem járt erre senki ?????
Szia Tillykém !
Elküldöd nekem is azt privibe, amit Anuszikának ????????????
Puszi érte!
Sziasztok !
Jó ebédhez szól a nóta !
Jó étvágyat !
Bízok benne, hogy Téged kihagynak a bacik.....
Holnap megyek csontszintigráfiára, már olyan izgatott vagyok, hogy fogok én ott feküdni 45-60 percig mozdulatlanul, ahogy ők beállítanak...
mindjárt küldöm priviben , hogy kell csinálni :-)))
nem is figyeltem...már 5 aranydomim van ???
De jóóó :-))))
Irigyellek, de jó volt Neked......én már olyan régen voltam koncerten, hogy nem is emlékszem mikor volt.
Te kis boszi, tegnap vettem észre, hogy Neked már 5 aranydominód van, hogy csinálod?....receptet kérek. én mióta csak azzal az 1-el kullogok..:-))
De ez még nem minden, tegnap kérdeztem, hogy hogy kell csinálni a képre való írást?...tudod a pezsgőspoharaknál a 48 ezredik hsz-nál?
Nagyon jóóóó volt :-)
Nagyon sokan voltak , és nagyon jó volt a hangulat. Még én is énekeltem a közönséggel :-)))))
Köszike nagyon jól :-))))
Csak még egy kicsit álmosan :-)
Tegnap este sokáig tartott a Neoton-koncert.
(Előtte Nagy Feró zenélt )
Nekeeeeeeeeeeeeed is!!!
Hogy vagy??
További szép napot neked....:-)))
És sok erőt, kitartást az új feladatokhoz...:-)))
:)) Mert a Nagyinak nem akarja a "rosszabbik" oldalát mutatni. :))
Most sajnos mennem kell készülődni, "lefutni" a szokásos reggeli köröket. :))
Szép napot és jó munkát! puszi.
Jó volt kicsit újra itt lenni. Remélem legközelebb Katicával is találkozom.
Köszönöm.....nagyon aranyos a kis Drágám....már 4 kg
gyorsan fejlődik.....egy kicsit sajnos hasfájós azt mondja az anyuka.....de amikor én látom akkor mindig olyan aranyosan alszik, vagy éppen nézelődik....még nem is igazán hallottam a hangját...:-)))
Szia Napocska!
Feladatnak kaptam az 5 órás domi leszedését és gondoltam megnézem a reggeli csapatot, mert már nagyon hiányoztatok. :))
Mi köszönjük jól vagyunk. :)) Csak a munka nem megy. Lehet, hogy feladni leszek kénytelen, de még egy kicsit próbálkozom.
Uncsid hogy van?