Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Csevegjünk erről- arról, ami Neked éppen problémát jelent, és lássuk új szemszögből a kérdésed. (beszélgetés)
Nem tudok olyan feszült vagyok..((
köszi, jól. :)) Most feküdt le a drágám és egy hang nem sok annyi nem volt, mikor kijöttem tőle. :))
Sajnálom. Jobb lett volna ha alszol és kipihened a mai napot. Azért remélem már jobban érzed magad.
Pihenj egy nagyot!
Hogy vagytok Zsupszikám, tündéri a kisfiad!!!!!
Rollerezni mindenki tud. NE mond, hogy Te nem. Akkor tuti nem próbáltad még. Itt az ideje. :))
Igen, valamivel, és Te????
Ezen a modern görkorin én sem állok már meg. A régin nagyon szerettem száguldozni, persze gyerekként. :))
szia!
most már jobban vagy-e egy kicsit?
Sziasztok, itt vagyok, 1 -re értünk haza kocsival, mert 8-ra ott kellett lenni.' óra hosszat tartott a vizsgálat, ami nekem nagyon fájdalmas volt, mert hanyat nem tudok feküdni. Ráadásul rosszul is lettem ahogy haza értünk, nem aludtam, csak nem bírtam a géphez jönni.
tényleeeeg ????
azt hittem , hogy olyat már nem lehet kapni....de rég is volt...ajajjj....
hát tudom, de akkor is :(
annak marad a Zsőprű, vagy a Zsőnyeg :-ĐĐĐĐ
a görkorival én is hadilábon állok :-))))
lehet még valahol kapni 2 soros görkorit ?????
Én nem tudok görkorizni :( 2 lábam 4 felé csúszik.
Igen, mire érte megy a mentő.....tudjátok.
Szia drága :-))))
na azért én se tudok mindig bringázni.
Mert valahogy a belvárosba nincs kedvem bringával bejárni dolgozni, pedig csak 10 km. lenne az út.
De az a sok autós..... hiába van kerékpár út...
Mindenesetre itt a külvárosba ahova csak lehet bringával megyek.
Annak ajánlom a rollert. Rollerozni mindenki tud. De lehet görkorizni is. :)))
lehet, hogy elfáradt, lepihent és túl jól sikerült neki a pihi. :)
és aki nem tud bicizni? :(
nekem is feltűnt a hasonlóság. :)))
Gyerekek,
ne mondja azt nekem senki, hogy Nuci elveszett!!!
Ilyen sokáig nem lehet valaki orvosnál! Vagy igen? :((
nekünk is több mint 2 év kellet, hogy bevállaljuk..
egy darabig nem mertük , mert azt éreztük, hogy nem akarjuk mégegyszer azt a lelki fájdalmat amit akkor éreztünk amikor meghalt..
de mivel nagyon hiányoltuk, így addig kereste a kisebb lányom a megfelelőt , hogy megtalálta..
nagyon hasonlit a régire..
csak az már nagyobbacska korában került hozzánk,nem ilyen kicsikén..
További ajánlott fórumok: