Csevegjünk erről- arról, ami Neked éppen problémát jelent, és lássuk új szemszögből a kérdésed. (beszélgetés)
akaratért nem, de csak óvatosan azzal is :))
azt hiszem sokan vagyunk még ezzel így, sokat akarnánk :)
Mi is ilyen, ismerd meg hazádat család vagyunk :DD
arra már nem is emlékszem, hogy mikor volt az a kiállítás, ezek szerint, khm, khm, régen :)))
Mezőnyárád?
én Kisvárdai vagyok.
az nem Mezőkövesd felé van?
valahogy úgy rémlik..de lehet rosszul tudom.
akkor 3x akartam csak!!DDD
az akaratért csak nem zárnak ki!
mert hogy mi mindent akarnék én még!!!
Elhatároztam amíg tudom bejárom az országot, annyi szépet lehet látni. Szerencsen érdekes templomot találtam, már építészetileg érdekes.
szerencsen láttam szintén az útszélén álló két fából készült valamit, akár lehettek volna a trójai lovak is, de ezek inkább sasokhoz hasonlítottak. Nos megálltam fotóztem, de nem leltem rá mit akarnak szimbolizálni, este egyik ki volt világítva. Aki tudja homályosítson fel mik lehetnek azok. Lehet, hogy a hétvégén megnézem a debreceni hírős erdőt, mert azt nem láttam még. Debrecenben is régen voltam nagyon Fáraó kiállítás volt, Boszi lehet emlékezik rá mikor volt az.
Az én saját Gyulámat!!!@@@@
csak fárasztana már!!! szegénykém, de nem hiszem hogy most lenne kedve....
de már úgy irigykedtem, hogy a Nucinak saját Gyulája van, nekem meg semmi :) vagyis érted :DDD
Hóvirág kedvéért, a Gyula nem más, mint Anuszika folyton visszatérő tüdőgyuszija :(
szóval nem :(
de óvatosan a háromszori dolgokkal, még nagy jóakaratodban kizáratod magad :(
amit háromszor feltesz az ember, ami ugyanaz a szöveg, a gép automatikusan kizárja az illetőt, utána meg lehet kérni, hogy engedjenek vissza :)
ez a csábítás azért nem szép dolog..... azt tudod ugye?
Űzd el a Gyulát lefárraszt csak.
igaz, inkább nevetni kell, hol kicsit, hol nagyon :)))
az élet úgy is adja magát mindig, itt legalább nevessünk :D
gyógyulok én, bár reggel óta vagyok nem jól, eddig csak a gyomrom vacakolt, viszont átvettem legalább Nucink Gyuláját :DDD
vagy három egyforma privit küldtem neked, vagy eggyet se....
nem akart elmenni és kat,kat, kat,DDD
megkaptad vagy nem?