Csevegjünk erről- arról, ami Neked éppen problémát jelent, és lássuk új szemszögből a kérdésed. (beszélgetés)
én meg, pont mint Te. el szoktam olvasni dolgokat :)
itt is meg máshol is :))
utána meg nézek, mint a ..... hogy mit akarnak :)))
még nem szólt hogy jönne, :))))
egyelőre csak Tilly és Zsuppszi a tanítványom :)
minden emberben van valami, amitől ügyesebb, okosabb a másik többitől :)
mondjuk Neked olyan frizurák kerülnek ki a kezed alól, hogy olyat más nem is tudna, ha akarna sem :)
én biztosan nem tudnék olyat :)))
ez is egy bizonyos fajta okosság is, nem csak ügyesség :))) ész kell ehhez is, nem csak kéz :D
elvonult aludni a kedves társaság? :)
nah jó, menjetek, de akkor nem tudjátok meg, hogy elindítottam egy fórumot, hogy a gyerekeink, unokáink kedves szavait leírjuk, elmeséljük miként s hogy volt.
hát szörnyűűű
ez az őőőrült Bean megy a tévében, borzalom, ki nem állhatom :(((
ja egyem meg a kicsi szívedet, hát nem elkerekedtél? igaz még csak kiskerek, de hála, már végre jutott Neked is, annyira keveset vagy mostanában, de hát megértelek :(
azaz, mondtam én már régen, hogy itt a karácsony, de csak néztek rám, mint akinek elszaladt :)))
gyógyulunk, legalábbis igyekszünk :DDD
jó éjszakát vigyázz magadra, magatokra, szép álmokat :)
Szép álmokat, jó éjszakát, holnapra kellemes ébredést, gyönyörű szép napsütése reggelt kívánok !
Megint véget ér egy hét, amilyen gyorsan szalad, mindjárt karácsony.
Betegeknek gyógyulást !
Vendégünk van:(( Pedig beszélgethetnékem...volt:((
Jó éjt!:))
iiiigen,
bocsi, nekem már annyira megszokott és akik használjuk így hívjuk :)))
mert hogy olyan mint egy pötty :))
azért is csinálják, mert sokkal egyszerűbb :))
Neked is jó éjszakát, jó olvasást még :))
Annyira édesek, sok fura kis szavuk van, és nekik az mégis jelentéssel bír :)
már gondolkoztam rajta, hogy indítok egy fórumot a kis beszólásaikról :))))
Igen szintén ez az unoka nagyon szereti a pogácsát, ha ő kérte akár éjszaka is sütöttem neki.
Ő kérdezte még réges-régen :( - Mama, sütünk bogácsot? = pogácsát Nem régen 1-2 éve vettem észre van ilyen település is :) Temészetesen a pogácsa jut eszembe róla.
Fiam kérdezte mikor vártuk a hugiját,- most mit csinál a baba a pocakodban? Én azt feleltem alszik. Csodálkozva kérdezte és hogy tették be a kiságyat neki? :-))
Szia!Még olvasni szeretnék egy kicsit!Fürdés után(még csak ezután megyek) kimegy az álom a szememből és akkor egy picit még olvasok:)
Jó éjszakát!