Csevegjünk erről- arról, ami Neked éppen problémát jelent, és lássuk új szemszögből a kérdésed. (beszélgetés)
Szép éjszakát! Gyorsan takarodót fjtál, vagy valami jó film megy a TV-ben?
k
Szia!Mostanság nem,de ma igen:DD
Azt mondják,a filteres nem az igazi,de az egyszerűbb:)))
Jó éjszakát,szép álmokat:))
Erről jut eszembe Nyáron amikor itthon volt lefidősebb unokám , falat mászott felügyelettel, alpinista kötéllel.
Nézte-nézte őket , majd megszólalt (még mielőtt ő is mászott)- ugye ezek úgy másznak, mint az alkopisták?Jelentése=alpinista Láttunk pont egy fiatal társaságot vidáman elmenni mellettünk, arra gondoltunk részegnek véli őket. Szét nevettük magunkat, nekünk egy alkoholista Pista ugrott be.
ami ott bent van az nekem nem tetszik :-((((
Nagyon széthúzza a képet.:-(, de lehet hogy csak azért mert a szobához képest nagy a tv.
Ja és az Lcd.
írok privit. Ne legyen reklám
.
mondom mit mondott :)
háztartásokba jobb az LCD, a plazma inkább nagyobb helyre való, meg több a fogyasztása és egyelőre az a drágább.
Az LCD kisebb képernyős, a plazma nagyobb sokkal.
Abból jelenleg még nincs kis változat.
Tessék mondtam valamit és azt hittem rohamoztok a jobbnál jobb ötletekkel feleletekkel, de semmi.
Érdemes megszólalni?
értem én, de ha már beköszön, mondjon is valamit :))
esetleg fapapucs :DDD
egyedül a bújdosók közül, széles e hazában ....
van itt valaki esetleg?
magamban még nem szeretek beszélni, mert azt hiheti valaki, hogy lötyög az agyam, így elpályázom, míg erre nem jár egy csapattag :)
szijjjaaa,
nem mondom, hogy régen taliztunk, de itt már régen jártál :DDD örülök Neked :)
én szálas változatát iszom, mert a párom közölte, hogy a filteres teának papíríze van :DDDDD