Csevegjünk erről- arról, ami Neked éppen problémát jelent, és lássuk új szemszögből a kérdésed. (beszélgetés)
Szia drága SzImrém :-)))
Nagyon hiányzol :-((((
A csapat nevében is mondhatom , hogy jöhetnél sürübben is. Nagyon -de nagyon hiányzol.
Most ittam egy korty vöriborit az egészségedre illetve a csapat és a szomszéd csapat egészségére.
Velem tartasz , vagy neked inkább unicumot töltsek ???? :-))))
Egy másik:
Tanfelügyelő jön az iskolába, beül az egyik osztályba.
- Na, gyerekek, most mindenki mondjon egy tőmondatot!
- A kutya harap. - mondja Lacika.
- A ló rúg. - mondja Peti.
- A Rózsi néni k..va. - mondja Móricka.
Kap két hatalmas pofont a tanító nénitől, és azon nyomban haza is zavarják. Délután sétál a tanító néni hazafelé és látja, hogy Móricka ott áll a házuk előtt, és egy nagy tábla csokoládét majszol.
- A fene a dolgodat, te büdös kölyök, hát téged így büntettek meg otthon? Kitől kaptad ezt a csokoládét?
- A tanfelügyelő bácsitól!
- A tanfelügyelő bácsitól? De miért?
- Megmutattam neki, hol lakik a Rózsi néni...
Ez nagyon jó!!!..DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Szia Imre, de jó, hogy itt vagy nagyon hiányzol, miért nem jössz gyakrabban??????
Hogy vagy?
jáááájjj :-ĐĐĐ
nagyon jóóóó :-)))))
szia :-)))
Jó estét!
Mosolyfakasztó hirtelenjében:
- Megtaláltam a nagy ő-t!
- Hol?
- A számítógépen! Shift és ő!
Sziasztok!
Enissa jókat írtál..DDDDDD
A nők olyanok, mint az almák a fán. A legjobbak a fa tetején vannak.
A legtöbb férfi nem nyújtózkodik a jókért, mert félnek, hogy leesnek és megsérülnek. Ehelyett néha csak elvesznek egy almát a földről, ami
nem olyan jó, viszont könnyű.
Az almák a fa tetején azt gondolják, hogy bennük van valami hiba,
pedig valójában ők csodálatosak. Csak várniuk kell a megfelelő
férfira, aki elég bátor lesz hozzá, hogy felmásszon a fa csúcsára.
Most a férfiak... A férfi olyan, mint a jó bor. Szőlőként kezdik és a nőkön múlik, hogy "kitapossanak belőlük mindent", amíg át nem
alakulnak egy elfogadható borrá a vacsorához.
Majd elön a Te igazi nagy őd is. Persze, hogy ne add fel!!!
Jönnek itt majd délután estefelé többen is, lehet, hogy tudnak valami okosat mondani Neked. :)
Amit én érzek, egy nő ne adja könnyen magát, ne essen hasra a pasi előtt. Viszont ha normális akkor nem szabad az ő érzelmeikkel sem játszani.
szerintem, ha mindenki /nő, férfi/ abból indulna ki neki is van édesapja, édesanyja akkor talán nagyobb tisztelettel lennének egymásiránt. Kevés lány nem szereti az édesapját, pedig férfiből van, :DD és fordítva is igaz.
Szia Siti!
Örülök, hogy jól kezdődött a délutánod.
Ez jó:-)))
Kellemes délutánt mindenkinek! NA ezek után nem is lehet más:-)
sziasztok!
Jelen pillanatban a problémám, hogy a pasik miért nem tudják felvállalni magukat, vagy azt ha kezdenek vkit megszeretni?Miért kell mindig a macsót, játszani???
A községi plébános elmegy a körzeti megbízotthoz.
- Édes fiam, segíts, mert ellopták a biciklimet. Mit csináljak?
- Mit, atyám? Vasárnap a prédikációjában tessék elsorolni a tízparancsolatot, és amikor odaér, hogy "ne lopj", nézzen jól körül, mert aki elbújik, az a tolvaj.
A mise után a plébános elmegy a rendőrhöz.
- Az Isten megáldjon, édes fiam, megvan a biciklim.
- Úgy történt, ahogy mondtam?
- Majdnem... Elkezdtem sorolni a parancsolatokat, s amikor odaértem, hogy "ne paráználkodj", azonnal eszembe jutott, hol hagytam a biciklim.
SZÉKELY SÜRGÖNY !
A székely bácsi kimegy Magyarországra. A feleségét a komájára bízza, figyelje nehogy megcsalja. Egy pár nap után látja a koma, hogy Etel (a székely bácsi felesége) egy katonatiszttel bemegy a hotelbe. Rögtön elrohan a postára, hogy táviratozzon Pityunak.
- Kérem én sürgönyözni szeretnék!
- Mi lenne a szöveg?
- Kérem, gyorsan írja. Komám gyere haza, mert a feleségedet b...k!!!
- De kérem uram, ilyet nem lehet írni! Fogalmazza meg másképpen.
- Na jól van. Akkor gyorsan írja:
Etel a hotelbe,
csücsül a fotelbe,
katona hitelbe
hatol be Etelbe,
textil áru lefelé,
hentesáru befelé,
a szőrszálak összevissza,
baj van komám, gyere vissza!!!