Csevegjünk erről- arról, ami Neked éppen problémát jelent, és lássuk új szemszögből a kérdésed. (beszélgetés)
Neked is :))
akkor mi is büszkék vagyunk, ez csak természetes :)))
Szép estét mindenkinek!
Ma nagyon ügyes volt a suliban a kis drágám, fenemód büszke vagyok rá!!
szia,
a nagy Ő mindenkinek eljön,kinek előbb, kinek később, de senkinek nem marad el, csak van, aki nem tudja megbecsülni, általában a fiúknál van ilyen gond. :)
És még egy:
A rendőr reggel benyit az irodájába, és látja, hogy a kollégája épp a fenekébe igyekszik tömni egy kiflit.
- Megőröltél, te szerencsétlen? Mit csinálsz?
- Á, csak fogorvosnál voltam, betömte a fogam, és azt mondta, hogy ma csak az ellenkező oldalon ehetek...
az jó :DDDD
az kár, nekem sem megymár jó ideje :(
áh, vörösbor, az egészséges és jót tesz :))
Köszönöm most már, hogy jó hírt kaptam, jobban :))
a szél mindenkire másképpen hat, van aki nagyon szédül tőle,mint a kismacska :)
hogy Te milyen kis ügyes vagy :)
No, még egy:
Egy házaspár a ház padlását takarítja, amikor találnak egy 10 évvel korábbi cipőjavításról szóló cédulát. Jót mulatnak rajta, és megpróbálnak visszaemlékezni, melyikőjük hagyta ott a cipőjét a suszternél.
- Mit gondolsz, megvan még az a cipő? - kérdezi a férj.
- Nem tudom, talán utána kellene járni.
A férfi gyorsan autóba ül, elszalad a cipészhez, és bemutatja a cédulát. Nagy meglepetésére, az tényleg hátramegy a műhelybe, és keresni kezd. Kis idő múlva azonban üres kézzel jön vissza:
- Sajnos, csak csütörtökre lesz kész.
már itthon :-))))
sajnos bent nem tudok gépezni :-((((
vagyogatok itt egy fél pohár vörösbor mellett :-)))
nem merek többet inni , mert holnap is meló lesz.
Édes Imrém,
tudtam én előre, hogy péntek van, túl a heti melón és jobb lesz a kedved rögtön, vagyis elhalmozol bennünket viccekkel.
még az elsőt olvasom felülről, meg Enissa vicceit lentről :DDD
aranyosak vagytok, köszi :DDDDD
:-ĐĐĐ
hát persze , hogy küldjééééé :-ĐĐĐ
A negyedik:
A kávéházban egy francia fogyasztja a reggelijét: kávé, kifli, vaj és dzsem az asztalon, amikor megjelenik egy rágógumizó, tipikus amerikai férfi és se szó, se beszéd, leül az asztalához. A francia ügyet sem vet rá.
Egy idő múlva az amerikai nem bírja tovább:
- Ti franciák, mindig megeszitek az egész kiflit?
- Persze - morogja mogorván a francia.
Az amerikai kifújja a rágóját, megvárja, míg szétpukkan, majd így folytatja:
- Mi az Államokban csak a belsejét esszük meg - csámcsogja. A héjat konténerbe gyűjtjük, újra feldolgozzuk, kiflit sütünk belőle, és eladjuk Franciaországba.
A francia csak hallgat. Ám az amcsi csak nem hagyja abba a piszkálódást:
- Dzsemet esztek a kiflihez?
- Hát persze! - vakkantja oda a francia.
- Mi nem - mondja az amerikai hangosan kérődzve. - Mi odaát friss gyümölcsöt eszünk reggelire, a héját konténerbe gyűjtjük, újra feldolgozzuk, dzsemet főzünk belőle, és eladjuk a franciáknak.
- És mit csináltok a használt kotonokkal? - kérdezi a francia.
- Természetesen kidobjuk őket! - vágja rá az amerikai.
- Mi nem - válaszol a francia. - Mi összegyűjtjük őket, újrahasznosítjuk, rágógumit készítünk belőle és eladjuk az USÁ-ba.
Szia, Szőkeségem!
Ritka vendég vagyok, ez igaz! De annál nagyobb öröm hébe-hóba beköszönni, és azt tapasztalni, hogy mindig szeretettel látnak. :)))
Küldjek tortát? :DDD
És egy harmadik:
A nagy nyúltenyésztő szomszédságába költözik egy ember, akinek németjuhásza van. Összehaverkodnak, és a tenyésztő eldicsekszik az öreg bak nyúllal, amelyik mindenféle díjakat nyert. Egy reggel aztán látja az új szomszéd, hogy jön a kutyája, szájában a nagy bak nyúl döglötten. Ott áll tanácstalanul, mert hát nem akarna összeveszni a szomszéddal. Aztán fogja a nyulat, megmossa, megszárítja és a változatlan barátság reményében visszacsempészi a ketrecbe. Később aztán látja, hogy a szomszéd ott búslakodik az udvaron.
- Mi a baj, szomszéd?
- Megdöglött a díjnyertes nyulam.
- Hát ez szomorú!
- De ez még semmi! Elástam a kert végében, és most megint itt van a ketrecben...
Sziasztok!
Szimre,a vicceid nagyon kellenek,óriásiak:)))