Csevegjünk erről- arról, ami Neked éppen problémát jelent, és lássuk új szemszögből a kérdésed. (beszélgetés)
:-DDDDDDDDDD így ahogy mondod....:-)))
Szia Drága Enissa....:-)))
nekem minden évszak "szezon"..:-DDD
Nem vagyok annyira közel a Balaton parthoz, hogy a turizmus sokat lendítene a forgalmamon..
Többnyire a helyi lakosok és a környékbeli falvakból járnak hozzám vásárolni......
az évszak váltásokat azért megérzem, akkor egy kicsit nagyobb a forgalom...:-)))
Örülök neki! Nálunk a drágám köhög és fujja az orrát, mi a gyerekkel (el ne kiabáljam) jól vagyunk.
Nővérkém meg had pihenjen a drága!:-)
Sziasztok, most értem haza valamit kerestem a gépemen, bekukk és megyek is tovább, később visszaolvaslak benneteket.
Bosz iörülök, hogy a "jobbulás" :) mezejére léptél.
Napocska, milyen volt a heti forgalom?
jártak sokan remélem :)
mit csinálsz ha vége a szezonnak? nyitva maradsz akkor is?
akkor küldhetem vacsorára a páromat a zsőőnyegen?
imádja a halat minden formában, no és leveses is, mindegy milyen lesz :)))
jó főzést és még jobb étvágyat hozzá
szerintem a Nővérkéd biztosan szunyizik :))
szia, és Nálatok mi újság, hogy vagytok?
kicsit könnyebben vagyok azért :)))
Sziaaztok! Boszikém hogy érzed magad?
És Te nővérkém?
Na persze remélem Sugi neked is szép a napod!:-)
Szia,
nem megyek a héten dolgozni, mert csak a gyerekek között ráfázom és utána még többel kötöm be, így egy hét alatt kiheverem és gyógyultan megyek.
Itthon is lenne, de azért annyira nem vagyok jól :(
kicsit tevékenykedek azért :)
Szia Anuszika.....
Hogy érzed magad ezen a gyönyörű őszi napon?
Szia Boszi.....
Olvastam, hogy Te is jobban vagy már egy kicsit....
Ma nem dolgozol?
(vagyis biztosan van otthon is munka bőven, csak a munkahelyre gondoltam...:-)))
Szia Csibike....nem egyszerű most az élet körülötted...:-((((
Egy nagy ölelést küldök neked és kívánok sok erőt a nehézségekhez....:-)))
Puszi....
szia édesem :)
gondolom már agyilag is ki vagy, ezért történik ez Veled, de nem baj, a lényeg, hogy gondolsz ránk és itt vagy amikor tudsz :)
én ha ideges vagyok, vagy gyorsan szeretnék válaszolni, természetesen melléírok, de olyan hüleségeket, hogy még :DDDD
Ákoskámat és a többieket puszilom, nem gondoltak még a gyerekek egy kis hegyi túrára ha apa hazajött, mondjuk Mátra, esetleg Tátra, az nagyon kellemes a gyereknek és jót is tesz.
Sóbarlang nincs a közelben, mondjuk valahol Pesten?
A barátnőm és a férje, mindketten gyerekorvosok, oda viszik nyaranta a kicsiket, mivel mindegyiknek hasonló panaszuk van.
Törpölöm a törpöket :DDD és Téged is puszillak, ölellek :D
Szia Csibikém, jaj szegény Ákoska, mindig van valami kellemetlen dolog.. jobbulást kívánok.
Vigyázz Magadra!!!
Szép napot ! Betegeknek gyógyulást !
Megint írtam jó sokat, a mentre szerettem volna kattintani, de nyilván mellé ment, és eltűnt minden beírásom.
Na mindegy röviden, mindjárt jönnek a törpök, mert a kisebbik kisfiút vinni kell az orvoshoz, akivel a fülészetre jártunk, ott most már rendbe jött azt mondták.
Most előjött a szokásos légzési probléma, tegnap este már majdnem kórház az otthoni kezelések ellenére /inhalálás,/spec.készülékkel/ gyogyi, majd végül a szteroidos kúptól lett jobban, de most sincs jól.
A lányom meg egyedül van a három kicsivel, apa szolgálati úton külföldön, én a két öregemmel itthon, akik már szinte állandó felügyeletet igényelnek, szóval van mivel foglalkoznunk.
Lehet este jövök, ha nem leszek nagyon fáradt, akár egy köszönés erejéig.
Szeretettel ölellek Benneteket !
Akkor már csak órid vannak az egyedüllétből :)))
mi finomat főzől a párodnak?
Neked is szépet,
hát még göthölök, de keddhez képest sokkal jobban vagyok :)
vasárnap még utoljára csinálnék egy kevés (nálunk az adag duplája még kevés :DDD) szilvásgombicot, ennek egyetlen oka, ha nem ez készül, nem kapok hozzávaló szilvát :(
addig felírom a receptet a naplómba, na nem most, de még ma :)))
beraktam én is a kedvencek, mit is beszélek, a könyvjelzőbe, megnézem még egyszer :))
köszi Hugica :)
Hello, sziasztok, szép jó reggelt, hali :))
láthatóan gyógyulófélben vagyok :DDD
köszönöm a kv-kat, teát és a szépséges napraforgót
még jó, hogy nem papramorgót kaptunk :DDDDDD
üdvözlök minden korán kelőt, Nucit, Szimrét, Katihugit és Napocskánkat :)))