Csevegjünk erről- arról, ami Neked éppen problémát jelent, és lássuk új szemszögből a kérdésed. (beszélgetés)
....rosszabb mint a légypapír.....
pusz neked is :-))))
És még egy:
Az egyik olasz játékvezető így dicsekedett az őt meginterjúvoló újságírónak:
- Amikor Rómában a mérkőzés után elhagytam a stadiont, több százan kezet csókoltak nekem.
- Olyan jól bíráskodott?
- Dehogyis! Püspökruhába öltöztem, hogy kimenekülhessek a szurkolók közül.
Akkor egy kis délelőtti mosolyfakasztó:
- Nem volt nehéz Párizsban egyedül? Meg tudtad értetni magad? - kérdi egy férfi a barátját.
- Még a legnehezebb helyzetben is mindent megértettem. Az egyik bárban például csodaszép francia nővel ismerkedtem meg. Üveget rajzoltam, mire ő bólintott, én pedig rendeltem egy üveg pezsgőt. Aztán tyúkot rajzoltam, ő bólintott és elmentünk vacsorázni. Egyszer aztán kivette a kezemből a tollat és ágyat rajzolt.
- És akkor mi történt?
- Akkor én bólintottam... Bár ma sem értem, hogyan jött rá, hogy lakberendező vagyok...
hááámitteccik nevetni ?????
van rá még a mai napon kivül 6 napom , hogy befejezzem :-ĐĐĐĐĐ
én is azt csinálom....csak néha bekukucs :-ĐĐĐĐ
az első adag függöny kimosva.....
haladok...lassan-lassan.....
hasonlókat
és egyúttal köszönöm a finom kv-t és a virágot is :DDD
:DDDDDDDDDDDD
Jajaja:) Nem is olyan rossz:)
Persze citromolajat is kell párologtatni hozzá:)
igen és mikor karikázod, nagyon lassan, főlé hajolsz és szagolod be, hogy segítsen kidugítani az orrocskát, majd beleöntöd egy pohárba a karikákat és rá csak annyi vizet ami ellepi, állni kell hagyni és kb egy óra múlva meginni, hagyma nélkül, csak a levét, anyuméknak használni szokott,
no és apukám minden nap kifacsar egy grapefruitot, kétszeri adagra, nem is betegek , kopp, kopp, kopp :D
:DDDDDDDD
Na és a hagymáról se feledkezzünk meg:) A veres jobb mint a lila megfázás ellen:DDDDDDDDD
akartok igazán jó írást olvasni?
SF Naplóregényét nézzétek meg, alig tudtam "letenni" :))
teás vagy inkább?
vagy semmi ilyesmi?
óvatosan egy gumikalapáccsal nem lehetne az uborkás üveget letörni a fejikédről :DDDD
sok tea, citrom, gyümölcs még, savanyú káposzta,stb, stb, gyógyulj Katica :)
képzeljétek, az öltöző szekrényem fölött befészkelte magát a csövek mellé egy kis édes katica :DDD
Ne tessen rám haragudni, de a legtöbb barátomnak egy kis sütit küldtem, mert mára már kaptatok kv-t, ne menjetek nekem tönkre, a sok fekete létől, egy kis édesség nem árt mellé, :))))
kivételek azok, akik nem akarnak hízni és már kaptak ma ilyet, szóval fogyasszátok szeretettel :)