Csevegjünk erről- arról, ami Neked éppen problémát jelent, és lássuk új szemszögből a kérdésed. (beszélgetés)
a házasságot se a szex tartja össze, hanem a beszélgetések, a másik megértése, segitése.
a közös gondok, az örömök, a gyerekek.
igy minden egybe....
ehez nem tudok mit szólni...
én 35 éves házas leszek,még sose fordult meg a fejembe hogy szeretőt tartsak, vagy hogy félre lépjek. lehet hogy maradi vagyok de ha nem szeretném a párom,vagy nem értenék meg egymást, akkor megmondanám neki, és szétköltöznénk.
igy becsületes.
egy lopott szex, semit nem old meg.
hát nem nagyon.....ők a húgomon segítenek
és nem dolgozom, gyed közben felmondott a munkahelyem.
nem dolgozol?
nem tudom mennyi jövedelmed van. igy sajnos nehéz.
de a szüleidre szerintem támaszkodhatsz....
és még a háromszori elköltözésed miatt se bizik meg benned.
gondolom ez is közrejátszik....
jobban megértelek mint gondolnád! a gyerekem most válik....
egy pill. valamit félre értettél: én nem várom el anyósomtól, hogy szeressen. nem kell a házrésze sem. ez egy lakás, amiben lakunk, aminek felfogta a haszonélvezetét.....nem hinneém, hogy szeretné az unokáit: januárban látta utoljára a kislányomat, aki most két éves... és kb 4 utcányira odébb laknak tőlünk...
nincs hova mennem. esetleg a híd alá:(((
Puszi főboszi!
szómenésem van,.... bocsi.. ha ráérek, meg kedvem is van nem tudom megállni.... szóljatok rám hogy fogjam már be!!!!DDDD
Sajnálom hogy ilyen rossz helyzetbe vagy.
azért én megirom a véleményem, még ha haragudni is fogsz érte. az olvasom ki a soraidból, hogy nem szereted a mamát. akkor hogy várod el tőle, hogy Ő szeressen téged. miért? nem vagy kedves vele, haragszol rá, mert nem adja nektek a házrészét. hát az övé! gondolom megdolgozott érte. a gyerekeket meg biztos szereti, csak a köztetek lévő feszültség miatt nem látszik annyira.
a szex, hát az sajnálatos és bizony elgondolkodtató, ha csak a szex kell a párodnak, semmi más. szerintem a legjobb ha nézel valami lakásfélét és elköltözöl. nehéz lessz de a nyugalom meg a béke miatt megéri.
sziasztok édeseim,
hát már besötétedett :(( 5 óra van és még október :((
mintha máskor ez november végén lett volna, vagy csak én hiszem? :(
megnéztem, 3 oldalt olvasok mindjárt vissza, annyi kedves beszélgetőtárs van, volt itt :DDD
azt akartam írni, hogy az unokáira----az én gyerekeimre nem is kíváncsi anyósom.....akkor met miért akarja a férjem odavinni őket???nem értem.
anyósomnak van külön lakása, de amikor ezt megvették, fent tartotta a haszonélvezetet...utálom az anyósomat alapjában, ezért meg még inkább....sírni tudnék
ezt most nem értem!
a Te gyerekeid, meg az Ő gyerekei????
ha a lakás közös az anyjával, és ott laktok, akkor hogy hogy nem látja a mama????
Szia!
már sűl!
és küldök mindenkinek belőle.
finom édes,megkóstoltam nyersen.DDD
látod hogy szőke vagyok?
kivül, belül....DDD
azért,
1. mert nem engedem le az anyjához a gyerekeket-----különben nem is érdekli őket, mi van az én gyerekeimmel.
2. nem kapja meg tőlem, amire neki szüksége van: szex (hozzáteszem, ő meg nem vesz engem figyelembe....nem is érdekli mit csinálok, hova megyek, semmi.....)
igen, már 3x költöztem el.
negyedszerre már nem lesz visszaút, ezt a férjem is tudja.
anyuhoz már én nem megyek vissza----állandóan veszekszem vele.
Sütve szeretem, Szőkeségem!
A töködet! :DDD
elmondhatod miért akar válni a férjed?
3x költöztél el?
akkor a negyediket jól fontold meg!
szerintem az anyukád most is fog segíteni ha kell.
nem is kell neked beadnod akkor neked kell kifizetni a költségeket is. fizessen az úr ha kell neki a szabadság..
a vállás egy dolog de a költözés is elhúzódhat ha nincs hova menned. az utcára meg nem tehet ki 2 gyerekkel.
a szüleid nem tudnak segiteni?
akkor viszont neked kell költözni....
nem tudom nehéz lessz biztos de a nyugalom többet ér. van hová költöznöd? albérlet vagy egyébb lehetőség?
igen van kettő gyerek. egy 2 éves és egy 12 éves.
hát én is ezt mondom, hogy adja be ő, ha neki annyira fontos....különben sincs hova mennem a két gyerekkel..:(((