Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Csevegjünk erről- arról, ami Neked éppen problémát jelent, és lássuk új szemszögből a kérdésed. (beszélgetés)
Köszi jól vannak,március elején született a legkisebb,de már ő is áll!A tied mekkora, kislány,kisfiú?
Hogy vagy Ági?
Rég találkoztunk.....unokák jól vannak?
Képzeld időközben én is Nagyi lettem...:-))))
Ne csináld, kérlek! :(
Nem jobb a természetes? (Ezt persze csak férfiszemmel mondom!)
Akkor nagyon csalósak a képek....
én teljesen más színt látok a 2 képen.....
nekem a mostani barnának tűnik....:-)))
igen , mert már nagyon elvolt gyengülve a vége ,mert állandóan melíroztattam.
Muszáj volt ilyen drasztikusan levágatni :-(
most nekem a rövidsége nagyon furi...olyan ... könnyű lett a fejem :-))))
Na mostmár értem :) Pihentetni akarod rgy kicsit?
Szeretettel lát ez a fórum minden kedves embert.
Jó így is úgy is. :) Most nekem a sötétebb még furcsább. Megszokom , amennyit látjuk egymást)
Szia Enissa!Jó néhány embert ismerek itt,ahogy körülnéztem.Az Annát a Tillyt,a Napsugit60,meg még párat!Más fórumokon szoktam előfordulni,most kiváncsískodok,ha nem vertek a fejemre!
nem -nem festettem be , csak most már levágták az alját , és most az eredeti színe van meg.
majd legközelebb melíroztatok.
Na, ne...................! :(
Szia, Napsugaram! :)))
a sötétebb :-)))
a szőkébb az melírozva volt :-)
Szia! Én még nem ismerlek. :)
Neked is szépet....:-))))
Ebben majdnem elsők vagyunk, korrupcióban majdnem utsók... na be is fejeztem a síránkozást ezzel. Bocsánat!
Sziasztok ismerősök,és "ismeretlenek" akikkel még nem találkoztam!Szép estét mindenkinek!
Nem is annyira barna. Inkább sötétszőke. Mejyik az igazi? A szőke vagy a sötétebb?
:-((((((
szomorú, és még sok minden más......
Cak nem befestetted a hajad, én meg levágatom az enyémet az hiszem.
Így is csinos Vagy ám....:-)))
Fő a változatosság...:-)))
Én meg csütörtökön daueroltatok....már vagy 10 éve nem volt dauer a hajamba...most van a fodrászomnak valami különleges, ami csak lágy hullámokat csinál...
háát ...kíváncsi vagyok.....
ja-ja besötétedett a fejem :-)))))
További ajánlott fórumok: