Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Csevegjünk erről- arról, ami Neked éppen problémát jelent, és lássuk új szemszögből a kérdésed. (beszélgetés)
Nem mondani kell,érezni! Igen is, létezik szerelem első látásra!:))
akko ezzééé nem találtalak....
Most jöttem a bújócskából. Voltam tejkéért. Olyan sötét van, kitalálták ezeket a spórolós,sárga utcavilágitást:((
Az Imolának van fent egy receptje,Erdélyi borsos tokány tejfölösen,isteni finom!!
sziasztok! a véleményetekre lennék kíváncsi.nekem most ez jelent problémát :) a hétvégén megismerkedtem egy fiúval, megcsókolt és olyan jó volt, hogy mikor elbúcsúztunk azt mondtam magamnak, hogy szerelmes vagyok. létezhet ilyen??
köszi :)
:-(((
néha én se tudom, hogy hol vagyok :-)))
Én erre söprüt használok :-))) vagy Zsőnyeget :-))))
na ja :-)))
régebben csak a hidegfrontot éreztem meg...de mostmár a melegre is érzékeny vagyok :-((
lehet....hogy ...öregszem ????
mi a szaladgálás ? vagy a pörkölt?...:))
a pörkölt, vagyis a borsos tokány ..székelyesen.. amint láttam a neten.. kb . ezt nevezik brassai aprópecsenyének..::)
és attól múlik?
én szaladgálok a gép s akonyha közt, hogy nehogy odaégett pörköltet együnk!
Hát ezért fáj az én lábam!Itt ugrálok egyik helyről a másikra!
az a legjobb mikor kettős fronthatással szoktak vigasztalni..mert akkor az egyik mindenképp talál!
valahogy így!..:)
de már keresem!...:)))
Fogócskázunk, vagy bújócskázunk?!:))
Én is arra szoktam fogni!!
az idő...valami front :-(((
Itt is szép estét Mindenki!:))
Na!!!Keveset aludtál,vagy csak az idő?
Itt vaaagyooook !!! :-)))
Mindenki magáéba zárkózott,és eldobta a kulcsot?
szia
köszi jól és te ?
én is így vagyok , amikor itt vagyok akkor asenki , amikor meg nem vagyok akkor léátom hogy milyen élénk beszélgetésa folyt.. ))
úgy látszik mindig rosszkor ülök a gép elé...
rossz az idő, mindenki magába roskadt!..:))
Szia!Akármerre megyek sehol senki!!Hogy vagy?
További ajánlott fórumok: