Csevegjünk erről- arról, ami Neked éppen problémát jelent, és lássuk új szemszögből a kérdésed. (beszélgetés)
Én így estére olyan nyamvadt lettem, és fáradt, hogy el is megyek lefekszem.
Jó éjszakát Mindnyájatoknak, betegeknek gyógyulást kívánok !
Jó, eszem birskompótot, talán az lecsúszik..
Csibikém hogy vagytok??
Nuszikám, egyél, egyél, egyél, még ha csak egy-egy falatot akkor is, legyen a pociban mindig valami.
Nagyon remélem a lázad azért már csökkenőben van, és egy kicsit jobban érzed magad.
Szia!
Tudod néha olyan az ember mint a szép alma, de belül rágja a kukac.
Lefordítva, mindig van valami nyavalya, ami kerülgeti, vagy el is éri az embert, akár milyen egészségesnek is tűnik.
Na ezt jól megírtam :-)))))
Szerintem nézzed tovább a sapit, és lehet még jobbat találsz.
ÁÁÁ ne sajnáld elég ha én sajnálom :)
Meg pont most gondolkodtam mit sopánkodom már rajta, mintha nem is lenne nagyobb problémám ennél. :(
Neked meg tessék enni.!!!
Na visszaolvastam mindent. Anuszika egy fél zsemlét egyél meg tejjel, teával vagy amivel szereted, a sok gyógyszer kikészíti a gyomrodat.
Sugi jobbulást, a többieket meg kerülje is el minden fránya betegség.
Örülök, hogy Csibiusz nem érzi most rosszul magát, remélem jól olvastam!
Most vígasztalhatatlan vagyok:( Most beszéltem a lányommal is meghívott egy játékra is a skype-n , de annyira jó volt, még az angol oldalakon sem láttam ennyire tökéleteset.
Most próbálom leszámolni azt a mintát és kötni neki egy sapit és egy pulcsitis hozzá akkor. Mindjárt kiugrik a szemem, majd holnap folytatom.
Ez bosszantó, de nagyon!!!
Hogy lehetne felvidítani?????
Megértelek:((
Ha valami nem sikerül...velük együtt tudok sirni:((
szép estér mindenkinek!
Nagyon szomorú vagyok, láttam egyik aukciós oldalon egy szuper Liverpoolos a sasos címeres, felírattal együtt egy kötött sapkát. Licitáltam rá. Jött az öcsém és elkalandozott a gép előtt és tíz azaz 10 Ft.-al licitáltak az én ajánlatomra. A legnagyobb unokámé lett volna nagy rajongója a csapatnak. :(
Azt hallottam az jó rá:)
(Csak nagyon rossz az íze:(