Csevegjünk erről- arról, ami Neked éppen problémát jelent, és lássuk új szemszögből a kérdésed. (beszélgetés)
puszika Csibike
Nuci én is nézem, utána még jövök :)
Sejtettem, csak tetettem a butát !
Heti Hetes 22,45-kor lesz úgy emlékszem, azt én is fogom nézni, de már az ágyikómból.
Vigyázz magadra, az éjjel ne csinálj "balesetet" !
Jó éjt !
Na, el teszem magam holnapra, reggel hat óra előtt anyukám szólt, hogy hajnali négy körül, elaludt a gázkazán őrlángja, és nincs fűtés, menjek csináljam meg.Amikor jön szólni,főleg éjjel, mindig nagyon megijedek, hogy valami baj van velük.
Jó éjszakát, szép álmokat, és holnapra nem kívánok esőt, inkább a napocska kukucskálna egy kicsit.
Liliztem már négyszer voltunk kint az udvaron, de nem akar kint lenni, az esti dolgát így nem végzi el, szakad az eső, nem tetszik nekije.:-))
Nekem sem, mert ahányszor kimegyünk, egyre jobban szakad.
Aki elmegy a kapu előtt, csak azt hallja "Lili, pisilj, Lili, pis,pis, Lili pisilj már !" :-DD
így már érthető :DD
a neve titok?
regisztrálás nélkül is lehet olvasni, csak válaszokat nem tudsz adni és kérdezgetni sem, szóval az ilyeneket nem tudná csak.
de legalább egy taggal több hoxának,
majd nézzen be, mi helyretesszük a fejét és a lelkét is :DDDDD
persze, mert már fáradt is. Nem tud aludni, mert hanyatt nem tud aludni, oldalára nem tud fordulni:( Próbált már fotelben, de az sem jött neki össze.
Viszont mondtam neki maradjon a seggén, de ő nem. egyedül frissen műtött sebbel haza a buszon, utána még az nap 2 orvosnál volt a Tp. miatt. Majd leutazot Z.egerszegre, szintén busszal. Normális szerinted, mert szerintem nem.
lelkileg hogy van?
ez sokszor fontosabb mindennél, a többi helyrejön úgy is :)
eltipegek feladni a kis kedveskéket :)))
úgy is elment mindenki valamerre :)))
óó szegénykém az egyre rosszabbul.Mondtam neki holnap orvos....és csodák-csodája azt mondta ...JÓ.
Itt volt ma is velem.
én is kipp-kopp-kipp-kopp, akkor :)
legalább Ők jól legyenek, ha már az itteniek betegek :(
de még mindig nem tudjuk, hogy az öcséd hogy van :(