Csevegjünk erről- arról, ami Neked éppen problémát jelent, és lássuk új szemszögből a kérdésed. (beszélgetés)
Igen azéééé:-))))
Napoztam , tornáztam , sétáltam ....ma jól éreztem magam :-))))
Neked lehet:))))))))))))))))
Mizujs?
Én is vagyok , csak közben......nassizok :-)
diózgatok :-))))
:-ĐĐĐĐ
Ma sikerült kinapoznom magam :-))))
Este? hhhmmmm:S nyárom ilyenkor még vígan napozunk. Még nincs is este, csak sötét.
Egyébként, legyen szép délutánod, majd estéd és éjszakád :D
most futott nekem úgy a macska, hogy majdnem levert a lábamról, s minden szőnyeg fel van rúgva..
tényleg zajlik az élet!
kisfiad még a suliban?
szia!
jó olvasgatást akkor!
Lányok-asszonyok,
/volt régen ilyen műsor, ha jól emlékszem, vagy valami más? ki tudja ebben a nagy összevisszaságban:))/,
szóval elléptem, további jó beszélgetést, igyekszem vissza, addig NE legyetek jók, semmiképpen :DDD puszika.
Ezek a cicusok, kis akrobata művészek !
Lehetetlen helyekre képesek eljutni, mászni, sőt még ott el is aludni !
akkor jó,
csak én hozzá vagyok szokva, hogy nálunk rohannak a gyerekekkel, gondoltam Lili is egy gyerek, akkor miért ne ? :DDDDD
nem emlékszem, .... nem olyan rég lettem itt is törzstag..
s nem mindent olvasok vissza..
nem mindig vagyok olyan szerencsés , hogy ennyi időt töltsek a gép mellett..
nálunk most bejött egy méhecsk a konyhába , ki kellett kergessem, hogy nehogy megcsipje a drága macskát, aki időközben meglátogatta a legmagasabban elhelyezet szekrényt a konyhában..
Szerintem Derilla nem, hiszen olyan fiatal még :DDD
és akkoriban Náluk nem lehetett fogni a magyar tv adásokat :(
Szia!
Reggel amikor észrevettem, mert az íróasztalomon volt, előkészítve a picike, rossz gombelem cserére, hogy milyet vegyek, erre "valaki" leverte az asztalról, és a kutya megcsócsálta.
Az orvossal megbeszéltem, megnyugtatott, nem lesz semmi baj, majd önként távozik ! :-)))))
A mi családunk arról híres, mint az Enissáé, hogy itt mindig történik valami.
"Fehérvár áruház" reklámra nem emlékszel ? Igaz már nagyon régen volt !