Csevegjünk erről- arról, ami Neked éppen problémát jelent, és lássuk új szemszögből a kérdésed. (beszélgetés)
Mi a problémám?Az hogy a párom nem segit a háztartásban(lány vagyok).
Legalább elmosogathatna,de hát egy 30 éves embert hogy neveljek meg?
Jaaaa, nem tudtam mit néztek. Már értem, nem mit, hanem KIT. :)
Baba videóztok. :)
ma 10 hónapos.
a neten nézzük.
Már olyan nagy, hogy borogatni is tud?
Nem karácsonyi, vagy környéki baba?
nem.
egyedül nem iszok,csak ha jön valaki akkor.@@@
ááá, nem is áztattam egy napig se.
tavaly áztattam a nagy mmelegbe bűdös volt,kiöntöttem.
inkább ha kell megveszem majd nem bibelődök vele.
a lekvár tényleg macerás..
A ribizlit és szedret azt iszod?
A keserű meg jó az epének állítólag :P
Lehet nem áztattad elég ideig.
Én 4 hétig áztatom, ecetes vízben. Így a héja sem keményedik meg és a keserű íz is elmegy. Ha szereted az új dió ízét, amikor még le kell húzni a héját, akkor biztos szeretnéd a lekvárt is. Macerás. ! hétig vizet cserélgetni, 3 napig főzni, na nem egyfolytában. :)
lekvárt? azt még nem is hallottam.
én csináltam likört,de nem jó.keresü is, meg csípős is.de minek is babrálok ilyenekkel, ha nem iszom.ribizli,meg szederből is csináltam,azok jók.
:D
Ez jól kijön az ebekkel, macskákkal.
és nem mondtad!@@@@@
aranyos lehet.
az nyersen jó.
ma olyan húséhhség jött rám,hogy muszáj volt húst sütni.csirkecombot raktam be a sütőbe.félig sült meg,amikor a sütő megadta magát.a gáz tetején fejeztem be a sűtést.holnap szétszedjük,megnézzük mi a baja,vagy a biztositék ment ki, vagy nemtom.villanyos az sütő a főzőrész gázos.
elég régi már,aszem vagy 10 éves körül lehet.
az a baj a mostani kütyükkel hogy kb eddig bírják.mindegy hogy hűtő,mosógép vagy tüzhely.
Sziasztok!
a virát főztem meg cukorral vizzel.a pontos összetételt már nem tudom.olyan illatos a tea,epére ,meg csak az élvezet kedvéért is jó.a levele salátának,a gyökere száritva és őrölve ...kávénak......azt nem próbáltam.
A diabetes szakrendeléses kolléganőm, mondta, azt lehet enni, mivel a pitypang jót tesz a cukornak.
Ők még lekvárt és salátát is készítettek belőle, és a szára az benne volt. Igaz, tavasszal, mondhatni kora tavasszal.
Lehet mondtad, de tavasz már régen volt.
Köszi, imádom a mézet, mindegy milyen :D
Szia:)
Itt délutántól eseett, de valahogy kellemes illat volt az egész városban és kimondottan jó idő is volt. Még az eső sem hűtötte le.
A színeket én is.