Csevegjünk erről- arról, ami Neked éppen problémát jelent, és lássuk új szemszögből a kérdésed. (beszélgetés)
Szép délutánt mindenkinek!
Kávé,tea,és finom csokis fatörzs.(_)?
ma pizzát sütöttem,meg a párom egy kis sütire vágyott. cukormentes,tettem bele mogyorót,diót is.
Mindenkit elolvastam, vigyorogva és megvigasztalódtam! A "probléma" mindenkinél ugyanaz:) Szerencsém, hogy nálunk nincs kuka :)
Gyógyuljatok meg minél előbb!
Szép estét :)
Muszáj elmennem itthonról, forró teát szürcsölök.
Jót ne halljak Rólatok!
A cigány elmegy az orvoshoz:
– Doktor úr, nagy baj van, kékül a bal lábam!
– Hát, ezt bizony le kell amputálni!
Két nap múlva visszamegy a cigány:
– Doktor úr, nagyon nagy baj van! Kékül a jobb lábam!
– Hát, cigány bizony ezt is le kell amputálni!
Két nap múlva beviszik a cigányt az orvoshoz:
– Doktor úr, hatalmas nagy baj van! Kékül a seggem!
Az orvos gondolkodik egy darabig, majd megkérdezi:
– Te cigány, nem fog véletlenül a farmerod?
Időm az még csak lenne, de türelmem nincs a mintaolvasáshoz, de lehet, hogy megerőszakolom magam.
Olyan semmihez nincs kedvem korszakomat élem.
Fáj a fülem, el kellene menni a fülészetre, fül, arcüreg, vagy fog miatt fáj. A fogorvos állítja, semmi baja a fogamnak, attól nem fájhat. Egyet tömött, egyet ideg kezelt azon az oldalon. A fene tudja már. Röntgenezték többször, azt mondja semmi probléma, de valami nem stimmel nagyon. Az is lehet, hogy tegnap jól megfázott a Duna parton sétáltattam a kutyát és elég erősen fújt a hideg szél. Hideg?.....milyen legyen, -1 fok volt, de hidegebbnek éreztem.
Napok óta megy hogy kevés az ápoló...
a szomszédaszonyomat most mütötték 1 hétig volt az intezíven,most a sebészeten van.1 ápolónő van,és 2 tanuló.olyan szobába van hogy a 6 betegből,4 fekvő,pelenkás,amputálás,vagy nagy mütét után vannak.erre az egy áplóra van aszem 6 szoba.
mi s így vagyunk.amióta csak ketőnknek kell ruha,több jut,de viszont most meg nincs annyi ruhára szükség.
olyan ez mint a vicc.
fiatalon az ember sexelne,van kivel van mivel,csak nincs hol.
öregen meg van hol,van kivel,csak nincs mivel.
Boszikám,bocsi,majd máskor talizunk.elmentem ugyan de nagyon sarul voltam,jöttem vissza nemsokára.mentünk az ügyeletre,200-190-nél nem akrt lejjebb menni a nyomásom.
kaptam tensiót amit a nyelv alá kell tenni,ugy ment le.
valami front lehetett,egy velem egykoru hölgy is ott volt,hasonló panasszal.
most már jobb,de még mindig magas a vérnyomásom.
remélem jó volt az összejövetel nálatok.
Velem is megesett többször ilyen, aztán már úgy szoktam, hogy odahívok valakit, akinek szüksége van rá, így aztán nincs apelláta. De van még is is bőven szanálni való.
Mostanában vittem a piacra belőle. De én nagyon béna eladó vagyok, mindent nagyon olcsón adok el.
De sok mindent sajnálunk kidobni (na nem az újakra gondolok), nincs hely a szekrényekben. Elkezdem válogatni, majd egyesével visszakerül minden :D
Kellemes estét :)