Csevegjünk erről- arról, ami Neked éppen problémát jelent, és lássuk új szemszögből a kérdésed. (beszélgetés)
Sziasztok!
A tegnapi szomorú időt úgy értettem, hogy sötét, borús volt.
Fiúk már oviban, suliban, mi meg lehet elmegyünk párommal a Martfűi strandra. Meleg víz, szauna...
Legyen szép napotok!
Jó reggelt!
remélem mindenki pihent, szép napot.
Szia :)
látjuk, de pont emiatt örülünk, ha néha bekukk :DD
szerintem ez is elég :)
Neked is, köszi :)
Sziasztok , szép estét :-)))
Vagyok Én is ..csak hol itt...hol ott :-))))
Nem az egész ország, csak itt az északi sarok:)
Szép álmokat:)
Sziasztok, szép estét :)
vacsora után és kv előtt vagyunk még :)
Itt az idő reggel igen hűvös volt, fáztam, pedig beöltöztem, még kalapot is raktam :D
délben szép, napsütéses időben jöttünk haza, itthon nincs hideg, 24 fok az egész lapkásban, nem fázunk :) A fűtés még nincs bekapcsolva, vacs a minimumra állítva :)
fáradt vagyok ám :(
sokan voltak, a két asszonykát kellene tanítanom, de egyszerűen annyian voltak, hogy géphez sem jutottak :(
látom mindenki el van :)
11-én velünk sem történt szerencsére semmi rossz :)
Enissem, megsértődött a géped, mert nem voltál itthon?:)
HKatikám, mindenhol hűvös van, hogy szomorú ez? nemtom :D
BaraiKati, jó unokázást, már megint nyakadban az ország ?:DDDD
Hali Trimama, Nektek is szép estét :)
Sziasztok, elkoszonok mára is, otthon mág nincs netem. Legyen szép estétek!!
Itt nem panaszkodhatom... legalább az időre nem. :)
Sziasztok!
De szomorú idő van:(
Ne aggódj, én sem:)
Lányomnál vagyok, unokázok:)
Sziasztok, szép napot, hetet Mindenkinek!!
Velem nem történt 11.-én semmi..a gépem sem lett jó..és azt sem tudtam meg mit mondott a Joshi.
Sziasztok!
Látom mindenki rohan, dolgozik.
A mi napjaink is így telnek....
Jó éjszakát!
Sziasztok kislányok!
Megvagyok még, csak késő este volt amire hazaértem, délelőtt főztem, aztán futottam az oviba.
Itt voltak a húgomék Pécsről,hozták az lányukat és az unokájukat, aki sajnos befulladt péntek este és kórházba került, még jó, hogy itt is van kórház...ma hazaadták és haza is mentek.
Remélem, mindenki jól van!!!
Hétfőn fél 7-re megyek dolgozni, kedden délutánra, szerdán megint délelőttre, csütörtökön megyek Pestre a mesemondó versenyre, pénteken meg egész napos leszek, mert a kolléganőm megy továbbképzésre, szóval mozgalmas hetem lesz.
December 16-ig van a szerződésem, közben jön a Mikulás és a karácsonyi ünnepre is készülünk.
Mindenkinek nagyon szép hetet kívánok!!!
Sziasztok, szép napot Mindenkinek :)
pihentem egy kicsit még délelőtt, meg főztem közben :)
sütni már nem ment, de van gyümölcs, az jobb ilyenkor, miután egy tegnapi nagy zabáláson, mondhatni, vagyunk túl :)
Jó reggelt mindenkinek!
Ide is benéztem.
ma csak ketten vagyunk, nem főzök, maradékot eszünk a tatával, viszont egy kis palacsintát sütök, mert édesség neki is kell, mint a gyerekeknek.
mosok, vasalok, készülök a jövő hétre.
tegnap itt volt a húgom - (már kicsit hízott, 41 kg. valamikor 80 kg volt, úgy két éve, azóta mindig fogy, sokféle betegséget találtak nála, de hála istennek méág köztünk van)-,
az idősebbik lányával és az unokájával, jót beszélgettünk, de nem sokáig voltak, mert nagyon fáj mindene, a lábai duplájára dagadtak, mint előtte, az arca felfújva a szteroidoktól, . . . .
szép napot! jó időt!
Sziasztok, szép estét mindenkinek :)
hát tegnap annyi dolgom volt, hogy ki sem látszottam belőle, aztán meg készültem a mai napon megtartott születésnapjára a sógornőmnek, ami ugye ünnepi ebédet jelentett :) Tortával :D
minden jól sikerült, mert egy falat sem maradt :)
viszont fáradt vagyok, de nagyon :(
két kolléganőt tanítok be, 2 hétet kaptunk rá, az egyik nem ismeri még a programot, a másik már dolgozott vele, de mint minden hasonló esetben, másképpen. Így mindkettőjüknek az elejéről kell kezdeni.
Nem irigylem a csajokat, nem lennék most a helyükben.
Bár szerencsések lesznek, mert negyed annyi beteg sem lesz a kezük alatt, viszont két műszakban dolgoznak :(
Szép napot!
köszi a kávét....
Jó reggelt és szép napot!
Tegnap este szerencsésen beletaláltam az ágyba:)))
Kávét küldök mindenkinek. Most éppen azon gondolkodom, hogy mit kellene ma sütnöm?