Csevegjünk erről- arról, ami Neked éppen problémát jelent, és lássuk új szemszögből a kérdésed. (beszélgetés)
Sziasztok, megyek haza. holnap jövök ha élek,otthon nincs netem még, de legalább más okos dolgokat is tudok tenni.
Szép estét, jó csevegést!!!
Milyen hasonlóan gondolkodunk a gyermek ügyben,
"mert akit megszelidítettünk, azért felelősek vagyunk egy elétre"
Akkor minden oké!
További szépet és jót! mindjárt megyek az oviba az unokáért, mert anya jegyzőkönyveket ír, stb, apa pedig megint éjjel - nappal nyomoz.
kedves Wolf54!
Kalácsot könnyebb adni, mint tanácsot - mondja a közmondás is, és régi öreg bölcsek.
Minden helyzet más és más, gondolom mindenkinek vannak tapasztalatai, ha nem saját, akkor az ismerősei köréből, hogy egy válás, különköltözés után egy-egy ünnepet hogyan és hol töltöttek a családtagok.
A leges-legfontosabbat nem írtad, mit szeretne a gyerek, Őt egyáltalán megkérdezte valaki, Ő milyen idős, és mit szeretnél Te.
Nagyon nehéz dönteni.
Kívánom sikerüljön úgy döntened, hogy békés nyugalmatok legyen.
Gondoltam, és nem is vettem komolyan.:D
Ma rengeteg munkám van, mint látjátok, itt olvasgatlak benneteket és a fórumokat. Na nem mindig van ez így :)
Esetleg nem lehetne meglepni színházjeggyel, vagy egy alkalommal valami olcsóbb szállodában eltöltött hétvégével? Talán kicsit felszabadultabb lenne kikapcsolódna, és fesztelenebbül tudnátok beszélgetni. Van a csak1 utazás oldal pl. ott vannak nagyon jó áron szállodok, itthon és külföldön is.
Vágsőként viszont tényleg egy jó szakember kellene, mert lehet olyan problémája amit, mint erős férfi nem tud, akar megosztani veled, mert fél,vagy félt Téged.
Néha nézz be ide, és mond el jobb lett-e a helyzet.
Bocsánat, és még sokszor bocsánat!!!!!
"ne bosszankodjatok, mert az árt ..." ezt szerettem volna írni, és hibáztam. sajnálom.
Szia, én nem voltam még ilyen helyzetben, tehát nem tudom mit élsz meg, de azt gondolom, h h neked ez három hónap után még nem megy, az teljesen életszerű. Gondold végig, h neked, csakis neked mi a jó, és úgy cselekedj.
Ha lelkiekben rendbe jössz (gondolom még nem tartasz itt ilyen rövid idő eltelte után) és újra kiegyensúlyozott vagy, akkor tudsz figyelni a mások igényeire, így pl. megfontolni,h vállalható, bírható e hogy az exeddel karácsonyozz.
Meghallgat, ha mondom, de érzem (régóta vagyunk együtt) h egy idő után ismét snitt, kapu, s h ne kelljen ezzel foglalkozni, lezár. Két 'nagy beszélgetésünk' volt, de mindennap nem akarom ezzel csesztetni. itt vagyok tanácstalan, h kéne? Vagy valamilyen módon arra rávenni, h találjon valami örömorrást a hétköznapokban, bármit. DE egyelőre az sem megy, mert arra sincsen ideje. persze szerintem ha ebből ki tudnám (vagy valaki) billenteni, h szánjon időt a szép dolgokra, talán.
De szeretnék segíteni neki, mert nagyon értékes ember.
Köszönöm a segítséget.
Nagyon nehéz így ismeretlenül tanácsot adni, szívesen mondanám, ne zalkalsd Magad, de ott az a fránya de...... a gyerekkel nem tudom milyen a kapcsolatod, és mennyire hiányzol neki? Feltudod-e dolgozni azt, hogy a gyermeked esetleg hiányolni fog?
Vegyél egy lapot és egyik oldalára írd le mi a rossz és mi jó ha közösen karácsonyoztok. Egy próbát megér.
Nagyon nehéz döntés lesz. :( ....de kívánom a legjobbakat, legyen szép, békés ünnepetek!!!!
Szia! A beszélgetés lehetséges vele, vagy elutasítja azt is?
Sajnos azt sem tudom mondani, hogy nincs igaza az emberi viselkedéssel kapcsolatban, mert én is és más is tapasztalja, hogy egyre mélyebbre csúszunk, és ez egy kérget von körénk. Sokan vannak úgy, ha az én tehenem megdöglött, dögöljön meg a másé is. Mivel egyre kisebbek a lehetőségek, sokan az eltiprást választják.
Próbálj meg vele beszélni, esetleg ha van jó barátotok, vagy a szülei, testvére aki, akik még tudnak rá hatni.
Minél előbbi változást kívánok Nektek!
Az a problémám, hogy párom elég mélyen benne van a depresszióban. vagy nem is tudom, h az e. Közöny, apátia, életidegenség. Reggeltől estig dolgozik, szó szerint, este fáradt, semmihez sincsen kedve, közönyös az emberekkel szemben, mert - azt mondja - mindenkit érdekei vezérelnek és senki sem őszinte (történtek vele dolgok, amik megmagyarázzák h tényleg baromira bizalmatlan) és szó szerint azt érzem, h emberkerülő és közönyös. És még boldogtalannak sem modnanám, mert az már egy érzés. De neki lassan nincsen ilyen. És tudja, h baj van, mert ezt szokta mondani, viszont bezár, és én nem tudom h mit tehetnék. Nem tudom, h tudok e segíteni neki, s ha igen, miben, hogyan.
Hagyjam, h valahová majd csak alakul? Vagy hangoztassam, h nem jól van így, vagy mit tehetnék?
Tegnap szóba került,h esetleg valami pszichológus segíthetne, amit ő is elismert,h lassan ott tart,h elvi szinten kéne valami segítség, de persze - ezt ő fogalmazta meg, hogy - ha mondanám ezt neki visszautasítaná mert h "nem hülye ő" vagy hogy "nincs ideje". Gyakorlatilag a munkán kívül semmire sincs ideje.
Mit tegyek? Mi ez?
Szép és vidám napot mindenkinek!
Jusson mindenkinek egészség, meleg szoba, étel és szeretet!
Jó reggelt!
ma még "frissebb" a levegő, mint tegnap. ma -8, nekem már ez kezd hideg lenni.
szép napot, és bosszankodjatok, mert az árt nekünk.
A nagy meg nagy:(
Szép estefelét:)
Sziasztok!
Én nem nézek híreket egy ideje, így nincs semmi (a gyerekeimen kívül)ami felbosszantana:)) Az meg szakmai ártalom, ugye!:P
Sziasztok!
Szép napot Mindenkinek! Én kiegyezek,-nék még ezzel az idővel :) Egyedül a szennyezettségen kellene változtatni. Erős a szmog. :(
Mit szóltok a rasszista ebadóhoz? , he nem magyar fajtájú az ebadta akkor fizessenek a tulajok, ebben a formában nagyon nem tetszik, bár sehogy, én inkább kötelezóvé tennén a féregtelenítést, védőoltást. Jó tudom ez én vagyok.
Ma felbosszanzottam magam a híreken, nem csupán az ebadón, úgy ahogy van az egészen.
Legyetek vidámak!!!
Jó reggelt és szép napot!
Köszi Domimama az infót, akkor jól felöltözök:))
Jó reggelt!
jó csípős a levegő felénk...(túl friss)
Sziasztok, kellemes estét :)
Há' voltam fodrásznál, dógoztam, fűűű, sokat ám, felvettem két darab beteget, a többit a lányok, mert Nekik kell tanulni :D
végre kiláblógattam magam:DDD
sajnos két hét alatt jól meg fogom szokni és utána rosszul fog esni a sok munka :)
Vidámak vagyunk,túl vidámak:)))
Szép estefelét!:)
sziasztok, töltsétek vidáman, hasznosan az estéteket!!!
Reggel találkozunk..igaz csak itt, már aki itt lesz.
Olyan sok dolgot elvégzek, hogy nincs net, nem is árt néha egy kis hiány.