Csevegjünk erről- arról, ami Neked éppen problémát jelent, és lássuk új szemszögből a kérdésed. (beszélgetés)
Megy a drukk . Pontosabb infót is az időről, mert komolyan, ha valakinak valami ügye, betegsége, vizsgája stb van szoktam rá gondolni :)
Pároddal mi van, csak nem zúg a füle?
Kocsonyából kérek kostolót :).. jó lesz fotó is, majd megnyalom a monitort.
Neked is jó estét! ha dolgozni mész, teljen gyorsan az éjszakád!
Szép estét mindenkinek.
főzök,csak közbe be kukkantottam.
Kata, tán csak nem borult be az ágyba a kávé?
siettem reggel.....
vettem kocsonyának valót,előkészítem,és holnap majd a párom fölrakja főni.
holnap megy apu Debrecenbe vizsgálatra kérek majd egy kis drukkot.
a párom meg csütörtöktől a fülészeten fogja kapni a kezeléseket.infuzió,meg nemtom mi....
lelépek,legyen gyönyörű az estétek.
Sziasztok!
Kellemes " téli" napot mindenkinek!Úgy vettem észre, hogy már nyugodt lelkiismerettel mondhatjuk, hogy itt a tél! Nagyon hideg van, és olyan hóváró idő:))
Szép napot Mindenkinek:)
Látom nem unatkozol:(
Nagyindinek ma van a szülinapja,de csak pénteken lesz torta,anya akkor szabadnapos.
Puszi a srácoknak is:)
Sziasztok!
Holdmaci, 12 órázom, így este 7 után értem haza:(
Futikám, megtaláltam az ágybankávét. Sajnos páromnak magyarázkodnom kellett, hogy az a híg barna alattam, nem az amire gondol:))))
Kisindiket puszilom:)
Boszikám, nagyon sokat dolgozol mostanában, hiányzol!!!!
Enissa, mi újság? Örömmel látom, hogy már van neted!!! Most dolgozol, vagy otthon vagy?
Fiúk jól vannak. Dávidkám krónikus anyahiányban szenved, így ma ebéd után hazahozom az óvodából, mert éjszakára megyek, így előtte együtt tudunk lenni.
Danikával délutánra könyvtárlátogatást tervezünk.
Ja, és még 5 órakor fogadóóra....
Szisztok!
ágybakávé
legyen szép a napotok.
Köszönöm szépen ,én megittam.
Finom volt.
Remélem már rég otthon vagy.
Minden szépet és jót.MINDENKINEK.
♥♥♥♥♥♥♥
Sziasztok, tébláboltam itt a hoxán, és nem vettem észre, hogy nem köszöntem be Nektek. Szánom-bánom.
SZIASZTOK!!!!! most egy hangosat kiáltottam.
Köszi, most értem ide.Kisindit vittem az oviba azután szétnéztem a piacon.
Szép napot:)
Jó reggelt és szép napot!
Ágyatok mellett a kávé, én rohanok dolgozni.
Ne mondj ilyet, .... lesz türelem, csak néha már kevés,......
a szüleid miatt pedig megértelek, tudom milyen az idős ember,...(Idősek Otthonában vagyok mentálhigiénés- és foglalkoztatás szervező) néha szoktam mondani, (bár néha nekem is kevés türelmem van), bár csak tudnám milyen az, amikor anyukám, vagy apukám kellene segítenem, (anyukám húsz éve, apukám hat éve halt meg),.......
de ha belegondolsz, amikor a gyerekek kicsik voltak, akkor is elfogyott a türelem, mert főzni, mosni, takarítani, vasalni kellett, de a legfontosabb a nyafogó, fáradt kicsi, vagy a másnapi leckét nem értő kisiskolás nyaggatott, ...
nálatok nem tudom volt-e ilyen, nálunk igen, főleg, hogy apa sokszor 12 órázott, gmk-zott, hétvégén maszekot vállalt, mert pénz csak így volt, de hízlaltunk egy évben 20-25 hízót, amikhez hajnalban keltünk, késő este fejeztük be a teendőket, amikor meg már nagyobbak voltak a gyerekek,ők is segítettek. De gondolom mindenhol meg volt mindenkinek a feladata.....
Ha majd mégis megöregszünk, akkor pedig nem is tudjuk majd mennyi baj van velünk. de azért nem hiszem, hogy le kellene lőni....
a gondot pedig az jelenti, hogy nem tudunk megfelelni feladatainknak maradéktalanul. A középkorú akinek már lenne ideje saját magára, de segíteni szeretné szüleit, segítenie kell gyerekeit, és minden egyre nehezebb....
visszaolvastam,
hát Futikám szerintem már nem nagyon mernek az emberek a gondjaikkal, ahogy Te sem, kijönni ide, nehogy megszólja Őket valaki, aki nem is tartozik a közösségbe, mert ugye ez egy nyitott fórum.
Erre indítottam a klubot. Ha mégis jól esne elmondani, de ott zárt ülés van :D, nem szólhat bele, csak ismerős :)
jaa, hogy ez volt a reklám helye?:D nem annak szántam :)
nekem is lenne mondanivalóm, de jobb ha nem idegesítem fel magam, hogy még le is írom:(
apukámra nálunk is rájött az öt percesből a 10 perces :(
hallgattam, nem akarok már vitatkozni Vele, de megjárja, mert ha tovább is így tesz, mikor egy héten egyszer ott vagyok, nem megyek pár alkalommal, nincs szükségem a plusz idegességre :(
magyarán bajok azok mindenhol vannak és jönnek akár akarjuk, akár nem.
Nugi, nekem is a türelmem nulla. szerintem sokan vagyunk így mostanság.
Az a baj, hogy amikor az ember eljut egy bizonyos szintre, nem is tudja felfogni mit tesz. :(
Sziasztok!
Legyen szép az estétek is!
....dehogy lőjenek!!!
..a türelem meg olyan, hogy mindig elfogy, de aztán visszatalál valahogy!
...gyönyörűek a horgolásaid!!! Valamikor én is nagyon szerettem csinálni, meg sok pulóvert is megkötöttem...
á..dehogy adom.
majd elajándékozom.
ha írsz egy címet ,neked is küldök borítékba..
valami baj van velem annyira elfogyott a türelmem, hogy mindig fohászkodok, hogy Istenem adj nekem türelmet.
de nem ad nekem elegendőt.
apukámmal volt egy vitám,meg a mamámmal is.
egyedül nem tudnak ők már közlekedni, nem látnak rendesen nem hallanak, de mindig mennének mindenhova.
nem értik meg hogy nincs idő,nincs pénz 400 ft-os benzinnel kóricálni arra, amerre nekik kedvük van. mert menni nagyon mennének mindenfelé....
én ha megöregszek,és ilyen leszek, lőjenek le.