Csevegjünk erről- arról, ami Neked éppen problémát jelent, és lássuk új szemszögből a kérdésed. (beszélgetés)
Sziasztok, elkóricáltam kicsikét :)
voltam az egyik iskolában, ahol minden, vagy majdnem minden szombaton árulnak dolgokat, háztartási és ruhaneműt, elbaktattunk a párommal, vásároltunk :)
utána boltba mentünk, most értem haza :)
szép napot mindenkinek :)
Szia :)
jó pihenést és jó munkát utána :)
Sziasztok!
Enissa - megértelek, a mi kismanók most ment el, és tud hiányozni.
Mindenkinek szép estét!
reggel munka.
Jól van, megértelek, nagyon is :(
szépet Neked is :)
sziasztok!
szép estét mindenkinek!
Boszinak Gyógyulást!
Persze, hogy örülök Nektek is, de sajnos a Manóimat nem tudjátok pótolni. Enyhíteni azt igen. :) Annyira szeretem őket, és olyan nagyon messze vannak. Hiába a net az most derült ki, nem pótolja a személyes találkozást, a finom kis bőrüket érinteni, az illatukat érezni. A közös játékot, sétát. :S Mindennek ára van. Ez nekem nagyon nagy ár.
egyébként szép estét mindenkinek!
Szia :9
jó olvasást nálam ne keress újdonságokat, mert nincs. Írok ugyan, de nem rakom fel egyenlőre .
szia,szia,szia,szia :)
annyira örülök, hogy hazajöttél, épen egészségesen :)
és bátran, ez fontos ám :)
jujujj, dolgozol? :( tegnap még utaztál és ma már huss, dolgozni?:(
szegény kiscicó :(
jó, értelek én, meg természetes is, hiszen olyan messze vannak, no meg nem lehet ám odarepülni egyik percről a másikra :(
pedig adnám ám kölcsönbe a zsőnyegemet, és odagarázsolna gyorsan, ahogy a fiam mondta anno:)
most egy kicsit nem lehetne arról szó, hogy a szomorkodás mellett nekünk is örülj egy egészen picirit?:)
Sziasztok, es egyben szep napot Mindenkinek!
Boszika, ma én ma már dolgozom. Szomorkodni meg szomorkodom, én már nem változom, akiket szeretek azok bizony nagyon hianyoznak, ez már beteges nálam lehet. :(
Eniss :))
pihend ki magad, ne szomorkodj édesem, gondolj azokra a szép pillanatokra, órákra és csodálatos helyzetekre, amit együtt töltöttél az unokáiddal, hol külön, hol közösen :D
nem felejtik el már Ők sem, mondjuk a pirinyókák még igen, de az érzés bennük marad :D
most pedig kiélheted magad az itteniekkel, akiket már nem láttál élőben, csak régebben :)
Nekik is hiányzott már a Nagyika :D
Szia :)
kellemes napot és kevés munkát :)
ó, nagyon köszönöm, a drága kis kezed segítségét :)
magam előtt látom, ahogy koncentrálva előre nyújtod mindkét praclid és küldöd az erőt :))
megérkezett!!!!!!!! köszíííííííí :)))))
puszi az apróságoknak és Neked is, baráti hátbaveregetés a párodnak :DDD
Szia Neked is és szépet feltétlenül :)
nem csak a felnőttnek rossz ám, a gyerekeknek is :(
sosem felejtem el, nagybátyám anyósa minden évben sírt, mikor eljöttem tőlük, hogy mi van ha többé mér nem lát, mert elmegy mire megint megyek hozzájuk :(
csavarodott a szívem kis gyerek létemre, nekem is :(
szerencsére még a gyerekemet is megismerhette :)) és játszottak jókat együtt :))
szóval fel a fejjel, tudom, még nem éreztem a Ti fájdalmatokhoz hasonlót, de sejtem, nem lehet jó :(
Sziasztok, szép napot a Csapatnak :)
ma és holnap nem megyek dolgozni, mert kissé göthös vagyok, így a kolléganőim azt mondták, maradjak itthon és gyógyuljak sürgősen :)
Tudom mit érzel....:(
Szép napot mindenkinek:)
Sziasztok!
Enissa, örülök, hogy szerencsésen megérkeztél. De nehéz lehetett és lehet:( Gyere, amikor csak tudsz, majd mi megpróbálunk felvidítani!!!!
Trimama, örülök hogy Te is megérkeztél.
Boszikám, neked meg küldöm az én boszi energiám és gyógysimim:)
Sziaaaaaa :)
Hála Istennek, hogy épen, egészségesen megjöttél :)
megértelek :(
hogy bírtad az utat?:)
Sziasztok, szép estét mindenkinek!
Megérkeztem, itthon vagyok újra.
olyan a szívem mint, amit ledobtak és összetapostak :*****
Sziasztok!
Mozit megjártuk, fiúk nagyon élvezték:)
Az éjjel szinte semmit nem aludtam, így eléggé kivagyok:(
Legyetek jók!
Jó reggelt!:)
Volt szerencsém az éjjel ködben utazni:( Szekszárdról jöttünk,az a jó,hogy nem volt mindenhol.
Jó reggelt! indulok dolgozni,
köd van és 0 fok.