Cserenyaralás (beszélgetés)
Szia!
Szerintem is jó volna. Te hol laksz?
Fel kellene frissíteni ezt a támát...Szerintem sokan vannak olyanok, akik kimozdulnának kicsit, de a szállás drága. Éppen elég az utiköltséget kifizetni manapság. Kispénzű családoknál az se baj, ha nem vízparti nyaralóban lakik egy hétig, hanem panelban. A lényeg, hogy menjen valahova, csináljon mást mint amit egész évben. Mit gondoltok?
Sziasztok!
Szerintem most éppen aktuális lenne az a téma. Szerintem nagyon jó ötlet. Én például még soha nem voltam a Balatonnál, mert mikorra odaérnék és még a szállást is kifizetném nem maradna semmi. Viszont ha valaki felajánlaná, hogy pl. 4 napig elszállásol ingyen és bérmentve, akkor ezt én is fel tudnám ajánlani cserébe!Úgyis csak fürödni,enni és aludni jár haza az ember a nyaralásból, senki nem ülne ott egész nap! A környéken meg van ezer látnivaló, főleg ha nem 100 km-es körzetben, cserenyaralásban gondolkodunk.
Senkit nem érdekel a cserenyaralás?
Mi Veszprémben lakunk 3 szobásban,ketten a párommal és így meg tudjuk oldani.
én pl szegedi vagyok, és sajnos egy 2 szobás panelben élünk, ami egy idejövő családnak nem nagy alternatíva(( ha mi is itthon vagyunk, ők is jönnek, nem férünk el, felfújható ágyon altatni 2 embert pedig....((
Akinek van lehetősége a cserenyaralást megoldani,beszéljük meg hogy ki mit szeretne.
Én tavaly tavasszal kezdtem keresni a fiamnak egy cserenyaralást vagy hasonlót nyelvtanulás céljából, de nem mentem semmire!
Utazási irodának volt táborral egybekötött nyaralása nyelvtanulással,de több százezer forintért!Így ment a gyerek MARADRA...:o)
Szerintem ehez csak szeretni kell az embereket,ennyi az egész.Bármit meg beszélhetünk.
Nem rossz ötlet, bár még nekem tapasztalataim nincsenek ilyen téren.
Nekem mindegy,gyerek is jöhet,család is.
Konkrétan mire gondolsz?Gyerekere vagy egész családra?
Ötletes fórum, szerintem sok embernek így ,sokkal több lehetősége lesz nyaralni.
Sziasztok,olyanokat keresek aki szeretne cserenyaralást.