Csak a szexre kellettem? (beszélgetés)
1-2 éjszakás kaland. Csúnya mondás, de inkább veled, mint egyedül. Sajnálom...
Ne légy könnyen kapható. Nem vezet semmi jóra.
És becsüld többre magad!!
Azt is nézni kell, hogy ki mondta. Egy ilyen tulok véleményét ne vedd alapul- őt jobban minősíti mint téged. Ezek szerint ennyire savanyú a szőlő, hogy mindenkivel boldogan ágyba bújik, aki hajlandóságot mutat? A helyében ezt nem verném ilyen nagy dobra, mert elég rossz cégér...
Másfelől sok nő nagyon is esztétikusan néz ki kis mellekkel is. Nem ez a jó nő mértékegysége, szóval ne keseredj el :) Biztosan találsz olyat, akinek pont így fogsz tetszeni, ahogy vagy.
Amúgy gratulálni tudok csak azoknak nemre való tekintet nélkül úgy általában, akikbe annyi értelem szorult, hogy épkézláb mondandó híján a külsővel tudnak csak visszavágni. Próbáld meg ignorálni ezt a bunkót és haladj tovább!;) Ő tett szívességet neked, hogy jó hamar lekopott és nyitva hagyta a lehetőséget más pasik számára:D
Értem...
Ez egy igen szép történet a társkeresésről.
A legjobb, amit tehetsz, hogy lezárod, nem érdemes tovább ezen pörögnöd, hogy mit mondott, miért mondta. Vond le a történtekből a tanulságot, és lépj tovább!
Egyet értek az előttem szólókkal. Tényleg csak szexre kellettél. És azzal is, hogy soha ne mondj magadról negatív dolgokat. Ezzel tálcán kínáltad a srácnak azt, hogy lexarozzon. Csak azt mondta, amit te is magadról.
Nekem egyszer egy társkeresőn írt hasonlót egy pasi. Bejelöltem, hogy tetszik. Erre kaptam tőle egy levelet, hogy mit képzelek magamról, amikor csúnyácska vagyok, hagyjam békén, és neki amúgy is 20 éves barátnői vannak. Ő 43 éves volt! Azt írta keressek magamnak inkább egy 50 éves pasit.
Teljesen kiakadtam ettől a levéltől. Nem bírtam megállni és visszaírtam neki, hogy én nem tartom magam csúnyának és érdekes módon nagyon sok pasinak bejövök, ami az ellenkezőjét bizonyítja. Nem írtam semmi anyázósat, csak kulturáltan. Erre még jobban felszívta magát és azt írta, hogy túl nagy az arcom, pedig nincs mire, mert a hajamon kívül semmi szép nincs rajtam.
Ezek után úgy éreztem, hogy nincs értelme a további vitának. Viszont nagyon rosszul esett és napokig rágódtam még rajta.
Azóta megtaláltam a páromat, akinek a legszebb vagyok és ezt minden nap elmondja. :)
Szóval fel a fejjel!
jesszusom! Hát ez sok mindennek elmondható ember, csak intelligens pasinak nem....
Ne rágd magad rajta! Nem éri meg! Felejtsd el mielőbb! Meg fogod találni a párod te is! És az majd gyönyörűnek talál téged!
A kicsi farok után kezdett téged pocskondiázni?
Ha igen, akkor sem mentesíti, de némi magyarázatot ad. Szerintem jó, hogy ezt így végiggondoltad, le is zárthatod magadban ezt a témát...
További ajánlott fórumok:
- Tényleg minden pasi csak a szexre megy?
- Miért csak szexre kellek a férfiaknak?
- Miért van az, hogy a ducikat csak átvágják, vagy csak szexre kellenek?
- Olyan fura hogy csak "arra" kellettem...
- Csak szexre kellettem......
- Olyan fura érzésem van! Eddig iszonyúan anyás volt a pici lányom, csak én kellettem neki, pár napja viszont apát hívja!