Csajok, pasik... Véleményt! (beszélgetés)
Ennek igazán örülök. De tényleg nem alacsony a 169 cm sem. :-))
biztos az, ezt nem vitattam. viszont nekem mániám az esztétika.. hülye szokás tudom.. előbbre van mint a kényelem :D
Hát doki :) így jártál :D akkor felnéznél rám XD
na akkor te is a klubba tartozol :) de szeretek magassarkúba lenni. mellékesen a tartásommal nincs is gond.. és nem járok csámpásan se :D sokat javít az mber lányán optikailag is :)
Nyugi, én csak 169 vagyok. :D Bár volt, amikor még ezt is magasnak éreztem.
Igen ez volt a másik megnevezése:-)
pedig ez is telitalpú :) 8 centis a sarka 2 a talp. de tény hogy nem egy buffalo stílus :D
Kezd kisebbségi érzésem lenni, ennyi magas nő között:-))
Igen, most már tudom mire gondoltatok. :D
Jaja, én is házimamusznak hívom. :) Viszont az tény, hogy kényelmesek... Unokahúgomnak is olyan van, egyszer felpróbáltam és tényleg kényelmes.
en 183.... es most vettem egy telitalput, amitol 195 centi magas vagyok, viszont hatulrol olyan mintha tusarku lenne...
A telitalpú az más, mint az emelt talpú.
Telitalpú van szép is, ha nem esnek túlzásba a gyártók.
lol.. olyanom van XD az utóbbi :DDD
Akkor Te magasabb vagy mint én :-)
fúúú na az a buffalo az tényleg ocsmány volt.. XD az ugg is.. az max mamusznak való nem utcára.. :S
neeem.. na ez egy olyan emelt talpú. nem nagyon platform.. majd 180 centi vagyok nem kell égimeszelővé váljak XD
[link]
A régi Buffalok tényleg rndák voltak, akkor is, ha divat volt. :D Most nekem az UGG csizma ilyen...
A 10 cm-es telitalpú az nem. Illetve még az a levágott orrú csizma sem ami tavaly nyáron volt nagy divat a nők körében.
Nekem is van telitalpú csizmám. :) Egy férfitől sem hallottam még, hogy rondának tartaná, de azt, hogy dögös, igen. :D De biztos van olyan is, akinek nem tetszik.
Neked bejön az ilyen cipő?
Olyan csótányroppantó?:-))))))
Jaja, nem akartam túlzásokba esni:)))
Jaj én nem beszólni akartam, nehogy félreérts. Csak mostanában nagy divat hajszín, hajhossz, derékbőség, mellbőség, szemszín, ruhaméret, kislábujjköröm forma meg mit tudom én még mi szerint bekategorizálni, hogy mi a nőies, meg szép, és mindenki elfelejti, hogy nem minden férfinak ugyanolyan az ízlése.. Egy picit szúrja a szemem, ha ilyesmit látok. :D
Nem támadtalak, csak leírtam az én véleményemet. Egyébként minden magas talpú ronda. A pasiknak sem jön be (a jóknak).
Ha ismét divat lesz, akkor is ronda. És nem csak a cipő otromba, hanem a nők menése is teljesen megváltozik benne, amitől csámpásak lesznek.
Na, nehogymár ezért bőgjél!:)))))
na csak hogy megnyugodj nekem is van magasabb talpúm és imádom. meg telitalpas is amit szintén :)))) és nem vagyok már tizennyóc :)
A kéz- és lábfej kimaradt, de tudom, hogy gondoltál rá. :))
Ott a pont:)
Én szeretm ha valaki nem hanyagolja el magát ,de viccesnek tartom az arcfelvarrott nőket,vagy akár férfiakat is:)
Viszont kifejezetten vonzónak találom ha odafigyel a testére(sportal)de nem plasztikai beavatkozással.
Mert az ember mindig úgy szép ahogy azt ISTEN megteremtette.
Ja a szörtelenítést viszont előnyősnek tartom.
Kötelezőnek:))))
További ajánlott fórumok: