Credit swiss (beszélgetés)
jaj ne haragudj egy hetes szünet volt és otthon nincs net mert ugye kikapcsolták nincs miből fizetni....
azt mondták mikor érdeklődni voltunk, hogy HITELT adnak! és, hogy külföldi bankok is vannak mögöttük... először nem hittük el nagyon de apumnak egy ismerőse azt mondta hogy ügyvéddel megnézeti...visszahívott, hogy nyugodtan mert nincs velük para.... aztán azt ígérték!!! HOGY MÁRCIUS ELEJÉN MEGKAPJUK A PÉNZT! -_-" mi is csak azért mertünk bele vágni mert elvileg utána nézett az ügyvéd is ...erre a honlapra sajna később bukkantam rá...nem mondom, hogy nem vagyunk hibásak... de azért a szegény ember pénzét elvenni, hogy még csóróbb legyen ebben az amúgy is összeomladozó országban...lehet az ügyvédi is benne volt mert pécsi fogalmam sincs vagy a kedves jó barát ennyit ér...ez van! itt meglehet tenni mindet!!! és csak azért is kéne hangot adni ennek, médiában főleg!!! Mert vannak még sokan akik nehogy ebbe a hibába essenek bele! Mert ahogy elnézem sokan vannak ebben az országban akik tudják mi az , hogy nélkülözni, akiket mindenhonnan visszautasítanak mert fizetés képtelenné váltak (lásd svájci frank, munkáját elveszítette, idős stb.) és minden alkalmat próbál megragadni, hogy élni tudjon....ezért senkit nem lehet hibáztatni.... de a kormánynak sem ártana normális jogszabályokat hozni bűncselekménnyé nyilvánítani az ilyen cégeket vagy valami...CSELEKEDNI! nem másikra mutogatni...undorító...elvileg ezért melengeti a hátsójuk a parlamentben de csak elvileg....amondó vagyok aki peres ügyre kíván lépni mi benne vagyunk, hogy közösen előkerítünk egy ügyvédet mert olcsóbb és hatásosabb!
Kedves Kira88!
Nem hiszem, hogy pénzügyi analfabéták vagyunk, csak amikor az ember nagyon kilátástalan helyzetben van, megpróbál mindenben kapaszkodni!
sokan szerintem úgy gondoltuk, hogy a bankok nem adnak, pl. a bar lista miatt, de van olyan, aki megtalálja a kiskapukat. A másik dolog: tavaly novemberben voltunk ott abban az irodában és még idén márciusban is ott voltak, ki gondolta volna, hogy átverés?! befizettem az összeget, de az sem volt gyanús, hiszen nekem családon belüli lakásvásárlás volt 4 éve és érdekes, hogy ott is voltak előzetes költségek!
Én a vállalkozás bővítéséhez szerettem volna pénzt kapni.
Szerintem ne ítélj el másokat, hiszen TE is kerülhetsz ilyen helyzetbe bármikor!!!
Igazán nem akarok senkit megbántani,de azért az elkeserítő,hogy mennyi pénzügyi analfabéta van Magyarországon...
A sok töltelék tárgy helyett inkább pénzügyi alapokat kellene tanulni a középiskolában!!!
Azért van ennyi átverés,mert az emberek tájékozatlanok,figyelmetlenek,egy-két szép szóval csőbe húzhatóak.
Teljesen őszintén kérdem: aki hitelt szeretne felvenni, miért nem bankba megy???Államilag szabályozott keretek között működő pénzintézetbe??
Miért jó saját magunkat szívatni??
Ha meg a bank nem ad kölcsönt,akkor annak valószínűleg oka van,hiszen felmérte,hogy nem tudnánk fizetni. Nem kell mindenkinek saját lakás és autó,ilyen áron ne kelljen!
ADDIG NYÚJTÓZKODJ AMÍG A TAKARÓD ÉR!!!
Én nem kaptam választ.
De nem baj.
Jelentsétek fel akit fel kell, és legközelebb legyetek körültekintőek.
Kedves Fórumozók!
Teljesen egyet kell értsek djflash97-tel.
Ha nem fogunk össze soha nem fog megoldás születni ebben a sok száz embert átverős történetben!
Én Debrecenben tettem feljelentést a válasz lehangoló- a rendőrség szerint nem történt bűncselekmény.
HOL AZ IGAZSÁG???????????????????
Egy egész életre ezzel még nem lehet kiseperni a korrupciót, és a csalást, mert az mindig lesz.
De összefogással hatalmas csapást lehet mérni a csalókra, és az sem egy utolsó szempont, hogy azoknak a naiv hiszékeny embereknek is felhívhatjátok a figyelmét, akik gondolkodás nélkül fizetnek hasonló helyzetben.
Pl az összes piramis játék, meg az összes olyan munkahely, ahol először fizetni kell, és aztán kapsz munkát CSALÁS!
Aki ilyenhez csatlakozik, és a barátját rokonát hívja maga alá-felé, belé, meg mittudomén, az maga is csalást követ el, persze többnyire úgy, hogy nincs is annak tudatában. Aztán sírva veszi tudomásul, hogy elúszott a pénz.
Én bizony még senkit nem hallottam meggazdagodni ebből, kivéve azokat a gallérosokat, akik ezeket a gagyi dolgokat kifundálták. Sokat töprengek azon, hogy miért nem óvatos senki ilyen helyzetben.
Lásd Ilferro, ahol egymást ölték az emberek, a gyors meggazdagodás, meg a "pénzt semmiért" hiszemben, aztán kínjukban éjjel kapargatták a garázsban a telematricázott autót, és nyelték, bukták be annak is a belépő néhány százezer forintját.
A hiszékenyek egy életre tönkremennek. Ezért a minimum hogy felzavarjátok az állóvizet, és hogy a csalók szegedre, sátoraljaújhelyre vagy más csinos helyre menjenek "üdülni".
Tisztelt Fórumozók, FIGYELEM !!!
Én voltam a tv2-riportjában, kérem azokat a károsultakat,hogy jelentkezzenek mert csak úgy tudunk célt elérni hogyha többen vagyunk károsultak! De főleg kecskemétieket kérem hogy jelentkezzenek a +3630/735-4374-es mobiltelefonomon,és fogjunk össze,tegyük börtönbe őket hiszen megérdemlik! Mert szegény emberek kis pénzét vették el,becsapták őket! Mi vagyunk a Helvéciaiak akik elindították ezt az egészet,és jöttek ki a tv2-től riportot késziteni,ezúton is köszönjük nekik!
Tettünk feljelentést is,társuljatok ti is! KIváncsi lennék hogy a tisztelt illetékes Móró úr hogy került fel,hisz eddig se címet semmit nemtudtunk róla,és kollégáiról,mert a kecskeméti irodából is "elszöktek" a mi és a többi károsult pénzével... Most vakációznak talán?!? Az illetékes csak a bőrét védi,nincs szava se amit elhigyünk mi és a többi érintett,kifosztott ember!!! kérlek benneteket jelentkezzetek,ha éreztek egy kis jogtalanságot ebben az egészben.... Mi tisztességes emberek mutassuk meg ennek az országnak hogy kizavarjuk egy egész életre a korrupciót és csalást!
De ez hogy működött?
Miért kellett ennyit fizetni? Mi volt az ígéret?
Nem gondoltatok arra, hogy ez átverés is lehet?
Másrészt nagyon bízom abban, hogy azért nem pörög végre ez a fórum topik, mert azok, akik eddig ideírtak, most a rendőrségen "fórumoznak" és jegyzőkönyvbe veszik a mondandójukat.
Remélem hogy győz az igazság, és minden károsult visszakapja a pénzét!
Milyen jó hogy vannak ilyen fórumok, és hogy a nyilvánosság elé lehet vinni bármilyen ügyet.
Nagy falat ez így minden csalónak, mert pillanatok alatt elindul egy leleplező fórum, mint jelen esetben ez is.
Még a tényekben is ezt a topikot mutatták! Hoxának hatalmas ölelés ezért!!!
Én ezen már csak azért sem mérgelődök, mert vélhetően a nyomozati szakaszban az is "tanú"-ként lesz kihallgatva, aki arról az IP-címről azt a nagyon hivatalosnak tűnő levelet beillesztette. :)
És mint tudjuk, tanúból lesz mindig a legjobb vádlott. :)
Lehet hogy félreérthető.
Nem a Credit swisshez fordultunk néhány éve, hanem egy régi jól bevált pénzintézethez.
Persze nem is volt semmi gond , de el tudom képzelni hogy milyen érzés lehet, amikor eltűnik az iroda, nem veszik fel a telefont, és elúszik a pénz.
Sok sikert Neked is!
Engem megrázott a riport. Mi néhány éve vettünk fel hitelt.
Borzalmas lett volna ha átverenek , és az utolsó pénzünk is elúszik.
Nem ismerem a részleteket, csak ma éjjel láttam ezt a fórumot a Tv2 tények c műsorában, és a fejleményeket a letartóztatásról.
Sajnos mindig van új trükk a nap alatt. :(
Ma éjjel ez volt a Tényekben!
Most már elindult a nyomozás, ezért a károsultaknak be kell fáradni a rendőrségre, és feljelentést kell tenni. Most már nem csak fórumozni kell, hanem el kell menni a rendőrségre.
Ez van a riportban is! Jelentkezzenek a károsultak!
Minden átvert polgárnak sok sikert , erőt egészséget kívánok!
További ajánlott fórumok:
- Minivilágok: Minimundus, Swissminiatur, Legoland
- Az eredeti MBT cipőkön milyen felírat van? Az egyik aukciós oldalon SWISS felíratú cipőket árulnak eredeti MBT cipőként.
- A Swiss Air tengerentúli járatára, mennyi 23 kg-os csomag adható fel díjmentesen?
- Vett már fel valaki hitelt a Credithill segítségével?
- Kapott már vissza valaki pénzt a Credit Service-től?
- Medi credit