Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Credit swiss fórum

Credit swiss (beszélgetés)

❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
2011. aug. 18. 11:07
Sziasztok!Már Sopronba nyitottak irodát a csalók!!!
2011. aug. 15. 21:07
Sajnos mi is zsákutcába futottunk ebben az ügyben egyenlőre,de nem adjuk fel....A korábban említett ügyvéd bácsi drgöblyösjános szerintem szólt az illetékeseknek és futásnak eredtek.
379. erapi (válaszként erre: 378. - 666115d626)
2011. aug. 3. 15:25
Az ismerősöm is megtalálta az őt átverő ügyintézőt az iwiwen, írt is neki egy keményebb hangvételű levelet. Na az ipse ki is kérte magának a válaszában, hogy őt ne rágalmazza, meg fenyegesse, ha nem akar pórul járni, az iwiw-et meg ne használja hivatali levelezésre, mert azt a barátainak tartja fenn! Puff neki. Nem sokkal a levél után egyébként a győri iroda bezárt és a tisztelt megsértődött iwiwes ügyintéző is eltűnt, mint Petőfi Segesvárnál...
2011. aug. 3. 11:21
SZIASZTOK. Vissza néztem a fórumon és a 270es hozzászóló 2011 03 28án irja ő is az irodában dolgozott.Ők nem mondták hogy ez hitel ,kölcsön de azt sem mondták hogy fogyasztói csoport.Én többször is voltam az irodában rá is kérdeztem hogy fogyasztoi csoport e és akkor is azt aválaszt kaptam ,4-5 hét és megérkezik a számlára apénz. Most már rá jöttem igazat mondtak ráment a pénz aszámlára csak az övékére. Természetesen az ügyintéző a hibás és felelős mert az ügyfelet ő csapta be vagyis félre vezette. A nevezet ügyintézőt Nyiregyházán is meglehetet az irodában találni.Most nem jár szórakozni a Fórumba mert a tenger parton van a pénzünkből.Az iwiwen dicsekedet hogy őott is járt de már letöröltette magát.
377. erapi
2011. aug. 2. 10:25
Jah. Ilyen alapon én is lehetek ügyvéd. Mindenesetre gyanús!
2011. júl. 29. 13:39

Sziasztok!

Tegnap az érdekesség kedvéért elmentünk a férjemmel a debreceni darabos utcai irodához, ahol egy cetli logót az ajtón amire az volt írva,hogy a károsultak jöjjenek a Petőfi utca 7/a szám alá.A férjem be ment és egy ügyvéddel találkozott aki állítólag foglalkozik mindenki ügyével és adjuk meg címünket,nevünket és elérhetőségünket.

Mivel az iroda eléggé rendezetlen volt valamint a férfi elég érdekesen beszélt,ezért a férjem csak nevet adott meg és cserébe kért egy névjegy kártyát,e helyett kapott egy félbe vágott borítékot és arra írta rá a nevét és elérhetőségét.Kérdem én egy ügyvédnek nincs pénze egy rendes névjegy kártyára,sajnos ezek után abszolút nem bízom senkiben.

375. Hoxa (válaszként erre: 373. - 666115d626)
2011. júl. 28. 18:32

Felhívom a figyelmed, hogy a felhasználók felelnek minden leírt szóért, beleértve azok jogi és anyagi következményeit. A moderátorok, ha olyan hozzászólást látnak, amelyek sértik az oldal szabályzatát, vagy a törvényeket, akkor letörlik azt.

Nem kell emögé semmilyen egyéb érdekeket látni, pláne ilyen állításokat tényként közölni....

374. Hoxa (válaszként erre: 372. - 044df221db)
2011. júl. 28. 18:30
Nincs törölt hozzászólásod, valami más hiba van ott, utánanézek.
2011. júl. 28. 17:19
SZIASZTOK.Az én hozzá szólásomból nagyon sok elveszett, valaki törölget érdeke van benne.AZT NEM ÉRTEM, HOGY NEM LEHET NÉV EMAIL CIM ILYESMI A FÓRUMBA LEIRVA. Meglehet nézni MÓRÓ UR a TV utáni cikkében levan irva a neve cime email cime. ÉN már irtam neki email és levelet is,egyikre sem válaszolt.Hiába fogunk össze, semmi értelme. Minden a köcsög előadókon mullot hogy átvagyunk verve.
372. 044df221db (válaszként erre: 368. - NaNa78)
2011. júl. 28. 11:33

Érdekes. Az én eredetileg 322. sorszámon futó hozzászólásom is elveszett(?).

Csak kívülállóként próbáltam megdöbbenésemet és együttérzésemet kifejezni ... és azt elmondani, (nem akarva bárkit is megbántani) hogy nem szabad sehol előre semmiféle előleget vagy regisztrációs díjat befizetni és olyan szerződést aláírni, ami nem egyértelmű!

371. bezi77
2011. júl. 25. 08:04
Hello!Én a nyíregyi irodába mentem be.Nekem van szívbeteg kisfiam aki ebben a hónapban igen komoly szívműtéten esett át amit ép hogy túlélt elmondtam hogy e miatt lenne szükségem a pénzre mire ugyan azt a választ kaptam amit sokan mások hónap végére meg lesz a pénz 95% befizettem 06.30.-án 83000 ft amit kölcsön kértem plusz 200000ft feltettem biztos ami biztos alapon még a listára se kerültem nem is szoltak hogy ne várd a pénzt.Személyesen mentem be és akkor ott világ omlott össze bennem hogy a 4 gyermekem látja kárát ennek is.Fizesem be az első részletett 13000ft plusz tegyek fel megint "tétet" meddig lehet ezt csinálni hogy lehet ilyen valaki hogy ilyen szorult helyzetbe lévő emberekből szemrebbenés nélkül hasznot húz és ha az ő gyereke esett volna át ilyen műtéten?belegondolt ebbe vajon mikor hitegetet!!!!!!!!!!!!!!!!
2011. júl. 15. 12:13

Azért álljunk már meg egy szóra mit képzelnek,hogy csak úgy törlünk dolgokat a fórumról például:SEGÍTEK nevű felszólaló a saját dolgát törölheti,de másokét ne merészelje!!!!!!!!!!!

Micsoda dolog??????

Itt olyan emberek vannak akik jó szándékból segítenek egymásnak!!!!

Köszönjük NEM KÉRÜNK AZ ILYENEKBŐL!!!!!!!

369. NaNa78
2011. júl. 14. 20:52
Felajánlotta segitek nevű felhasználó, hogy segít, ha 100 fő közülünk -károsultak közül - eljutattjuk hozzá neki a szerződéseink vagy valami hasonló bizonyitékot arról, hogy kapcsolatban álltunk azokkal akik benünket megtévesztett. Az email címe alpján rákerestem és furcsa volt hogy ő is hiteleket árult - Pécsen . Meg akarták tudni, hogy kik vagyunk. Ez már tuti. Vagy ők akarnak minket beperelni hitelrontásért. Ez aztán a tökéletlenség!!!
368. NaNa78
2011. júl. 14. 20:44
törölték a hozzászolásomat, vajon miért? Rátapintottam mégis a lényegre?
367. zsaki30
2011. júl. 14. 12:40
remélem a Jó isten ilyen üzletkötőktől azt veszi majd el ami számukra a legfontosabb
2011. júl. 6. 19:16

Sziasztok!

Én megtettem a feljelentést,de már úgy látom igen csak nem lesz ebből semmi.....így mivel már nem láthatom a pénzem arra gondoltam, hogy a csalók se járjanak jól, tehát MEGKERESTEM EGY BEHAJTÓ CÉGET akik szívesen segítenének,csak 100 ezer forintnyi összegnél az ö költségüket éppen fedezi,tehát ha vagyunk kb. 5-en már mindenki lát vissza egy kis pénzt, és a rohadtak már lehet,hogy 1-2 "atyai jó tanácsot is kapnak".

ÍGY AKIT ÉRDEKLI A DOLOG JELEZZE NEKEM, ELÉG SZÁMÚ ÉRDEKLŐDŐ ESETÉN TALÁLKOZUNK ÉS CSINÁLJUK.

365. L.Andrea25 (válaszként erre: 364. - Amalthe)
2011. júl. 4. 07:35
Sziasztok.Mi a Miskolci iroda károsultjait keressük.Többen kell összefognunk és polgári peres úton elérhetünk valamit.Mert sajnos nekünk sem maradt pénzünk ügyvédre..Legalább a befizetett összeget kapjuk vissza.Jelentkezzetek bizalommal.
364. amalthe
2011. júl. 3. 22:02
Mi tennénk feljelentést és ha többen összegyűlnénk akkor peres úton talán talán ... könnyebb fizetni ügyvédet ha többen összefogunk... meg az sem lenne utolsó ha végre oda fenn is csinálnának már erre valami törvényt, hogy ne a szegény ember zsebéből nyúlják le pénzt!
2011. júl. 1. 09:55
Sziasztok.Eddig nem voltam fórum közelben.Intézett már valaki valamit a csalók ellen??Van valami fejlemény??
2011. jún. 26. 19:51

Üdv Mindenkinek!

Látom még most nekik áll följebb.

De majd a szembesítésen találkozunk!!!!!!!!!

2011. jún. 25. 14:23
Sziasztok.A 06.21.i levelemre kaptam egy választ, aki irta L1981 .Aszarződését figyelmesebben nézze át és ha ezt megtette rájön arra a bélyegző aláirás van. Ami teljesen hivatalos.Azsebre dolgozás és aleverem az üzletkótőn gondolatait legalább ne irná le.Anevemet ha még egyszer le meri irni, személyiségi jogomnál fogva feljelentem. Ma jeleztem a moderátornak is. Az egyik üzletkötő aki ide jár szórakozni felháborodott az igazság fáj neki. Nekem meg aza pénz amit kicsalt tőlem.Egyből magam alá tettem.
360. amalthe
2011. jún. 25. 07:32
[link] !!!! Tényleg mindenki tegye meg a feljelentést!!
359. amalthe (válaszként erre: 350. - Rencyy)
2011. jún. 24. 19:45
Mi szívesen összeállnánk de ehhez kellene az összes pécsi károsult is! sőt az egész országban! ha el akarunk érni valamit ahhoz tényleg ezeknek az embereknek az összefogása kell! És nem hagyni legálisan működni ezeket a cégeket... persze ha nincs benne a keze néhány nagy fejnek is .....
358. amalthe
2011. jún. 24. 19:43
Figyelem pécsi károsultak! Mi szívesen összeállnánk több emberrel. Megadom priviben az e-mailt. Minket is jól átvertek...nem is tudtunk nethez jutni jó sokáig! Össze kell fogni és jó, hogy a média most el kezdett foglalkozni ezekkel a cégekkel! Jó lenne felszámoltatni és betiltani ilyen cégeket! Peres útón lehet olcsóbb lenne ha mindenki összefog! Nem is kis összegekről van itt szó! És az sem utolsó, hogy a szegény ember pénze!
357. Maja69 (válaszként erre: 352. - 666115d626)
2011. jún. 21. 21:10
Az iroda működik, csak új emberekkel. Mi meg megszívtuk.
356. Klasszica (válaszként erre: 351. - Maja69)
2011. jún. 21. 15:39
Nekem a győriben a srác ugyan ezt mondta, hogy ő csak másfél hónapja van ott, nem tud semmiről semmit és az előző bagázs azért lett elküldve,mert nem adott az ügyfeleknek teljes körű felvilágosítást. Persze már ő sincs ott.......
355. Klasszica (válaszként erre: 350. - Rencyy)
2011. jún. 21. 15:36
Na én dettó így jártam. 29-én kötöttem a szerződést és másnap volt az elbírálás......:(
2011. jún. 21. 13:24
Hogy-hogy a Nyíregyházi iroda működik?Ugyan azon a néven??????
353. Böbcsike (válaszként erre: 352. - 666115d626)
2011. jún. 21. 13:22

Sziasztok!

Én meg tettem a feljelentést, de nyilván ha meg látom az utcán az illetőt aki intézte nekünk az állítólagos hitelt biztos,hogy nem megyek csak úgy el mellette....előbb elrendezem vele a közös ügyünket!!!!!!

2011. jún. 21. 12:44
Sziasztok.Valaki tud valamit a Nyiregyháza Szegfü utcai irodáról, irjátok meg. Szerintem zsebre is dolgoztak mert van olyan szerződés ami nincs alá irva sem.Nem az ügyvezető a hibás , hanem az előadó aki azt igérte hogy 3-4 hét és lesz pénz.Én az ügyintézőn fogom behajtani, megfogom találni a módját. A rendőrségben ne bizzatok ,ebből pénz soha nem lesz. Lehet rá inni egy pohár vizet. Sok sikert mindenkinek.IRJATOK HA VALAMIT TUDTOK.
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook