Ciki, ha a nő kezdeményezi a jól sikerült első randi után a második találkozót? (beszélgetés)
Köszönöm mindenkinek a véleményeket.
Keresni keres azóta is, minden nap. Azért gondolom, hogy neki (is) jó volt a randi, mert elmondta többször, illetve mindig mondja, milyen szívesen megismerne jobban, de még nem hívott el újra...
Többször olvastam itt az oldalon odaszólást, hogy most szakítottál, mit akarsz egy férfitől? Én irigylem azokat, akik gyorsan tovább lépnek, jól teszik.
Egy első randi után sem "ciki" rákérdezni, ha nem volt egyértelmű a helyzet. Most minek várjon napokig, várva, hogy a pasi jelentkezzen, és azon agyaljon, vajon csak kivár a pasi, vagy mégsem tetszett neki. Rákérdez, ha a pasi nem lelkes és rögtön szervez egy randit, akkor legalább tudja, hogy nem kell várni, reménykedni és csalódni, hanem tovább ismerkedik.
Nem ciki. De ha neki kell, akkor az sok mindent elárul a férfiról, annak a hozzáállásáról és arról, hogy mennyire határozott és kezdeményező.
A másik verzió, hogy csak neki volt annyira fenomenális az az első randi.
Az adatlapján az van, passz :)
Férfi szemszögből ennyire egyszerű.Mi nők túlbonyolítjuk.
"Szia! Jól éreztem magam a múltkor, remélem hamarosan megismételjük."
Ez egy egyszerű kezdeményező üzenet, mégsem tűnik elsőre annak. Valóban olyan ciki kifejezni az érdeklődést a másik iránt? Jobb begubózni és várni a csodát?
Igen, ciki!
Némely férfinak kimondottan taszító a nyomulós nő !
ha nem hív 2. randira , akkor két lehetőség van:
1. mamlasz
2. nem akar többé randizni veled
További ajánlott fórumok:
- Második randin felhív magához borozgatni; ez tényleg ennyire hülyének néz?
- Esős időben Budapesten milyen programot tudnátok ajánlani második randin?
- Második randi
- Második randira mennyire lennék így alulöltözött?
- Tudja elvileg, hogy tetszik nekem. Randira nem hív, de ha összefutunk ő kezdeményezi a társalgást és pirul, meg szégyenlősködik. Miért?
- Mi a különbség ha találkozol egy pasival vagy randizol vele?