Ciki az önkielégítés?Párkapcsolatban élőknek?Egyedülállóknak? (beszélgetés)
Ekkora marhaságot!
Mit kell ezen ünnepelni? Egyébként semmi bajom nincs a maszturbációval, de azt gondolom kissé átestünk már a ló túlsó oldalára a nagy szexuális szabadságot tekintve.
Ez az a dolog azt hiszem amit mindenki csinál, vagy csinált, de nem hiszem, hogy ennek egy külön napot kellene fenntartani, mint a költészet napjának az anyák napjának, vagy teszem azt a pedagógusnapnak.
Szerintem egyáltalán nem ciki!!
Sőt, ha nem ismered a saját tested, akkor hogy várhatja el valaki, hogy más ismerje??
Én kapcsolatba élek, de ha sokáig nem látom a párom, akkor szoktam magamnak örömet szerezni!
ebbe semmi szégyellni való sincsen!
Ez természetes, emberek vagyunk:)
Na mivel engem "neveztel ki"vezernek,akkor visszahivom a csapatomat,nehogy a lelkemen szaradjon hogy miattunk nem tudsz aludni:)
Nyugodalmas joccakat kedves platt,koszike ,mert ha te nem lennel en most nem ereznem magam vezeto szemelyisegnek:P
81. zsiinaa 2009-08-22 00:39
pirosalma kockább mint gondoltam. . . :D
nem egyszerű az ember.
mikor világosítod fel? :))
Tessék még egy gyöngyszem...
Komoly dolgokról írtál komolytalanul, viccnek szánva. Szerintem az, hogy kifigurázzuk a keresztény eszméket, nem vicces.
Nem az a fő kérdés, engem bántottál-e.
Kedves Napoleon! :))))
ne vedd magadra, csapatmunka volt...
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek manapság mennyire gyakori, hogy a 30-as férfiak egyedülállóak?
- Hogyan végzel önkielégítést?
- Huszonévesek! Beszélgessünk a párkapcsolatunkról, a pasinkról/pasikról és az élet nagy dolgairól!
- Szerintetek lehet normális párkapcsolata egy olyan nőnek, aki nem tudja élvezni a szexet?
- Jó a párkapcsolatban élőknek?
- Egy egyedülálló nőnek milyen lehetőségei vannak, ha gyermeket szeretne, de párkapcsolatot nem?