Cigizik a párom a lakásban, így mindenem bagószagú.Mindennap persze nem moshatok...Megoldás? (tudásbázis)
Hat igen , ez az egyetlen valasz erre a kerdesre ! Tudtad hogy cigizik a parod , ennek ellenere megis odaköltöztel ? !
Aztan felteteleket akarsz szabni az Ö otthonaban ?
Furcsa hozzaallas , szerintem.
Vegsösoron nagyon sok ferfi van aki nem dohanyzik , csak meg kell öket keresni es a problema megoldodott !
Igazából tényleg az lenne a megoldás hogy szokjon le, de egy dohányosnak ez úgysem indok a leszokásra, hogy te szeretnéd ha leszokna.Sokan még a halálos ágyukon sem mondanak le :(
Vagy pedig költözz el.Az egészséged fontosabb mint a párod.Azt sem értem hogy tudtál vele összeköltözni
MÁSFÉL DOBOZ ????!!!!
No akkor itt tessék elgondolkozni egy kicsit: anyukám komoly dohányos, velem egy légtérben szívta => elég komoly asztmám van -vajon mi lehet az összefüggés???
Feltétlenül nyiss ablakot minden szál cigi után, attól, hogy 1 percre kinyitod, SENKI nem fog megfázni, nem hül le a lakás, viszont sokkal egészségesebb maradsz Te, aki ezek szerint komoly passzív dohányos vagy!!!!
Ha konvektorotok van (ezt írtad, ugye?), az mellett amúgyis szellőztetni kell óránként. De az más fűtött lakásra is igaz, nem csak a konvektorosra. Óránként kell a szellőztetés, mert bazi gyorsan elhasználódik amúgy is a levegő, még ha nincs is dohányos ember a szobában! :)
Sziasztok!
A legjobb megoldás az lenne, ha leszokna.
Valamivel csak lehetne rá hatni.
A ruhákra én azt tudom ajánlani, hogy sok és nagyon jó minőségű öblítőt kell használni, így nem veszik át a szagot. (Ez tapasztalat, van egy nagyon jó barátházaspárunk, ők is dohányoznak / mi nem/ és a ruháikon egyáltalán nem venni észre a dolgot. Holott az előtérben cigiznek, és ott is szárítják a ruhákat.
Bár ez nem megoldás mindenre.
Én mint írtam a leszokás mellett voksolnék.
Bűz sem lesz, és a pénzt is másra fordíthatjátok. Ha albérletben éltek, nagyon jól jöhet az a havi min 15 ezer forint.
M.
Ő sincs otthon, hisz albiban lakik...
Én is dohányoztam, de soha nem gyújtottam rá,sem otthon, sem másnak az otthonában
én azt hiszem nem is mernék rászólni senkire. aztán a végén még én lennék a bunkó. :(
(mellesleg a gondnok is nagy bagós, nem hiszem, hogy felizgatná, ha neki szólnék ilyen ügyben)
szerencsére azért nálunk nem gyakran fordul elő, hogy telefüstöli valaki a lépcsőházat vagy a liftet.
Egyetlen egy pici konvektorunk van az egész lakásra. Ha ő emiatt nyitogatná az ablakot ,hát befagyna a kis ......
Igaz, nem lenne büdös :)
Volt olyan akire rászóltam mikor kinyílt a lift ajtó és be akart szállni cigivel, hogy dobja el, és rendesen letolt hogy a lift nem csak az enyém
:(