Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Cigánypecsenye roston sütve recept

Cigánypecsenye roston sütve recept

Elkészítési idő 45 perc

A Cigánypecsenye roston sütve hozzávalói:
4 nagy szelettarja
2 evőkanál étolaj
4-5 gerezd fokhagyma
fél dl fehérbor
só őrölt bors


A Cigánypecsenye roston sütve elkészítési módja:
A tarjaszeleteket kissé kiverjük sóval, őrölt borssal és zúzott fokhagymával vastagon bedörzsöljük. Ráöntjük az olajat meg a bort és hűvös helyen, néhány órán át érleljük. A pácból kiemelve lecsepegtetjük és faszénparázs felett mindkét oldalát pirosra sütjük, közben a visszamaradt páclével néhányszor meglocsoljuk.

gyors, könnyen elkészíthető és nagyon ízletes.

Panarom Teafa kézpermet

Kategória: Húsételek receptjei


A cigánypecsenye roston sütve elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Nem minden család tökéletes
Minden jog fenntartva © 2005-2020, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook