Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Sült csirkecomb savanyú káposztaágyon recept

Sült csirkecomb savanyú káposztaágyon recept

Kalória 180 kcal

A Sült csirkecomb savanyú káposztaágyon hozzávalói:
Hozzávalók: 60 dkg szálas savanyú káposzta
5 cl olívaolaj (vagy 1 fakanál mangalicazsír olvasztva)
2 db csirkecomb
2 evőkanál édes-nemes fűszerpaprika
2 duci gerezd fokhagyma
Ízlés szerint: só
frissen törött fekete bors
őrölt kömény,


A Sült csirkecomb savanyú káposztaágyon elkészítési módja:
A csirkecombokat megmossuk, leitatjuk róluk a vizet. Összekeverünk egy evőkanál őrölt pirospaprikát, egy kiskanál sót, törött borsot, őrölt köményt és két gerezd áttört fokhagymát. Ezzel a fűszerkeverékkel alaposan bedörzsöljük a combokat, majd a bőrös felükkel lefelé fektetve a savanyú káposztaágyra rakjuk, majd a combokra rácsurgatjuk az olívaolajat. Alufóliával lefedve előmelegített sütőben 180 fokon kb egy óra alatt készre sütjük. A sütés vége előtt 10 perccel a fóliát levesszük, a combokat megfordítjuk és a bőröket szép pirosra pirítjuk. Friss kovászolt parasztkenyér és pincehideg bor illik hozzá.


Kategória: Húsételek receptjei


A sült csirkecomb savanyú káposztaágyon elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook