Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Receptek » Levesek, levesbetétek receptjei » Fokhagymás cukkinis tócsni recept

Fokhagymás cukkinis tócsni recept

Elkészítési idő 35 perc

A Fokhagymás cukkinis tócsni hozzávalói:
1 zsenge cukkini
2 tojás
2 gerezd fokhagyma
1 csokor petrezselyem
3 evőkanál liszt

bors
olívaolaj


Fokhagymás cukkinis tócsni

A Fokhagymás cukkinis tócsni elkészítési módja:
A cukkinit mosd meg, a végeit vágd le, és reszeld le nagy lyukú reszelőn. Hagyd állni öt percig, majd nyomkodd ki a levét. Rakd hozzá a tojást, az aprított petrezselymet, ízesítsd zúzott fokhagymával, sóval és borssal. Tégy hozzá annyi lisztet, hogy ne legyen se túl lágy, se túl kemény.

Egy serpenyőben hevíts körülbelül négy deci olajat, majd rakj bele két evőkanálnyi masszát. Kicsit lapítsd el, és süsd kis lángon. Amikor az alsó fele piros lesz, óvatosan fordítsd át, és süsd meg a másik oldalát is. Ha kész, szedd papírtörlőre, és csepegtesd le.


Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei

A receptet beküldte: , aug. 14. 18:02

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2018, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Sitemap | Facebook