Champix, a segítő!! (beszélgetés)
Remélem mindenki szépen halad előre a cigi mentes úton?! Szép napot Nektek! 🌞😘
Mindenki megvan? Ki hol tart a nem cigizésbe?
Mark Twain:
"A világon a legkönnyebb dolog leszokni a cigiről. Én már vagy százszor megcsináltam!"
Ez a topik a Champix-ról szól, tehát azok jönnek ide, akik használják vagy használták.
A másikban (Dohányzás-leszokás) meg pont a segédeszközökról érdeklődsz, holott ott jóval kevesebben vagyunk azok, akik csak úgy szoktak le, külső segítség nélkül.
Hát ha hiszed, ha nem, én úgy olvastam el elsőre a könyvet, hogy nem is volt eszemben leszokni, és csak olvasnivalónak vettem meg a Pestig való útra az újságosnál.
És kidumálta belőlem a cigit, két héten belül már nem dohányoztam, kb. egy éven át. Akkor a haverok gatárásra visszaszoktam, mert nem volt valódi motivációm a leszokásra.
Szia. Igen gyógyszerrel. Ez a fórum szerintem javarészt arról szól. Biztos megvan az okod amiért nem tudod szedni.
Ebben az esetben én is azt tudom javasolni amit Tad1896 is írt. Olvass bele a dohányzás leszokás fórumba is meg itt is olvass. Talán a kettőben együtt találsz segítséget, de ami mindenképp kell az elhatározás!
Sok sikert!
Szia, javaslom, Allen Carr könyvét kezdésnek, illetve ezt a fórumot olvasgatni,
"Próbált -e már valaki leszokni a dohányzásról Allen Carr módszerrel?"
illetve, még ezt a fórumot is
"
Dohányzás - leszokás "
😉Kitartást mindenkinek!
hogy mennyit spóroltok:
"
Az adóalap áprilistól 26 ezer forintra nő, azaz a mostani árszintekhez képest 20 százalékkal lesz drágább egy doboz cigi.
Az új típusú, hevített dohánytermékekre a jelenleg szálanként 10 százalékos adótartalom 15-re emelkedik áprilistól, ami 50 százalékos emelkedésnek felel az olyan termékek esetében, mint az utóbbi időben nagyon népszerűvé váló Iqos.
Szivarra, szivarkára a kiskereskedelmi eladási ár 14 százaléka lesz az adókulcs, a finomra vágott (azaz zacskós) dohány esetében januártól kilogrammonként 22.400 ezer forint lesz az adóalap, áprilistól pedig 23.600 forint. Az e-cigaretták töltőfolyadékára pedig a mostani 20 forintos, milliliterenkénti adótartalom április után 30 százalékra változik.
"
Ki ad kölcsön 100 Ft, 1-ig?
Üdv a Tisztelt Fórumtagoknak!
Rég beszéltünk....
Sajnálom hogyha félre érthető voltam, nem a bomlasztas a szándékom.
Kedvenc hozzászolasaim :
7963,6593,1380,7276,7129,1964,7108,1047!!!van egyetlenegy hozzaszolasa Odaszabónak is, de sajnos nem találom... 😐
Remélem mindenki a terv szerint halad.... Kitartást!
sikerült letenni a cigit?
a kilókkal, hogy állsz?
a fogyás is olyan lesz, mint a cigi letétel, többszöri nekifutást igényel.
feltalálták már a fogyasztó tapaszt, hol kapható?
Szia Márta!
Csak apambol tudok kiindulni.. 45 év cigi 1 hónap tapasz aztán semmi!!! 16 éve!!!
És semmi fórumot nem olvas, mint Bobyenter, szk74, se roky
..
Egyszerűen eldontottek hogy nem kell ez és kész!!!! És igen van élet a cigi után!!! Csak a meggnevezttek már nem számolnak be, nincsenek itt!!!
De aranyos vagy,hogy írtál.Már azt hittem eltűnt mindenki.
Nem tudom mennyire csak a tudat ...mert mióta bevette szinte alszik mint a tej.
De nem is bánom.
Sziasztok,párom 208 napja mentes. Tegnap előtt egy haverja előtte ragyújtott /eddig nem zavarta a füst/ .. azóta nagyon kinlódik. Azt mondja olyan elvonási tünetei vannak mint az első héten.
Ma ivott hideg vizet,nyugi bogyót.
Viszont most annyira nem bírta tovább,hogy bevett egy fél szem maradék ch-t. Azt mondja jobb...szerintetek ? Normális ez így? Egyáltalán hat egy fél szem ch ennyi idő után?
Nagyon rossz érzés.
Sziasztok!
Benéztem kicsit, a jelen állás szerint 142 napja nem dohányzom :) Voltak embert próbáló időszakok, mostmár általában eszembe se jut a dohányzás.
Az egészségi állapotomat egyre jobbnak érzem, és sikerült 10 kilótól megszabadulnom az elmúlt 3 hónapban.
Minden régi és új tagnak kitartást és gyönyörű, cigifüsttől mentes napot kívánok!
Van, még itt valaki?
Statisztika,
eltelt dohányzásmentes idő:
7 hónap, 10 nap, 18 óra, 1 perc.
és a tiétek,
remélem, senkinek, semmi gondja
😉Kitartást mindenkinek!
A cigaretta letétele most a legfontosabb!
A kilók raerek utána is..
5.gyogyszeres napom
A következő projekt a fogyás lesz!
De egy seggel egy lovat tudok csak megülni!😁😉
Én alapjában elég hiperaktív ember vagyok.
41 éves múltam sosem volt gondom a súlyommal.
Annyit ettem ittam amennyi jól esett.
De a munkahelyemen is másik részlegre kerültem ami “ülős munka”
így esélyem sincsen lemozogni amit megettem + 1 hónap cigiszünet
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek vannak őrzőangyalaink (vagy segítő szellemeink)?
- A mai világban miért nem olyan segítőkészek az emberek? És miért olyan agresszívek?
- Miért van ennyi rosszindulatú ember és kevés a segítőkész?
- Teherbeesést segítő "praktikák, fortélyok"
- Talán mégsem halt ki az emberség? Vannak még segítő szándékú emberek.....
- NEM segítő nagymamák