Champix, a segítő!! (beszélgetés)
Azt hiszem, olyan 2 körül fogom bevenni a következő CH-t, h nyugodtan aludjak:)
Azon gondolkodtam ,mennyi mindenre van időm most!:) Azelőtt fél óránként rágyújtottam, és reggel 5-kor képes voltam kelni h a 3-4 cigimet elszívjam. Most ágyba hozza férjem a kávét, nézem közben a tévét..:)
Hát ha eldöntötte, hajrá!!! Meglátod, sikeres lesz!! Menj el vele az orvoshoz, és hallgasd meg ,mit mondd! Segíts apukádnak....megéri, hidd el!!!
Sok sikert!!!! Minél előbb kezdjétek el!:)
Hozd ide apukádat, majd beszélek vele!-DDDDD
Eldöntötte, h. le akar szokni...de egyedül nem megy, próbálta már biorezonanciával, nikotin tapasszal...de semmi eredménye nem volt!!! Hátha ez a gyógyzer..már én is sok jót hallottam róla.
Köszi a választ:)
Szia!
Felírathatod apkádnak, persze, jobb lenne, ha ő döntené el, hogy mit akar...:)A helyi tüdőgondozóba érdemes menni, ott mindent elmondanak neki. Igen, a gyógyszer elkezdése után még szívhatja 14 napig, utána a szervezete nem fogja kívánni, mert a gyógyszer hatni fog. De ez egyénfüggő, van ,aki már az 5. napon nem gyújt rá. A gyógyszer szedésekor el kell dönteni, hogy hányadik napon fogja letenni a cigit!
Beszéld rá, hátha sikerül!! Nagyon nagy mennyiség, amit szív, de hallottam már erre példát, h ekkora dohányosnál is pozitív volt az eredmény!
Sziasztok!!!
Apumnak szeretném felirtani ezt a gyógyszert, 26éve cigizik api 2-3dobozzal!! látom ti otthonosan mozodtok a témában!!!
Azt szeretném kérdezni, h. ha elkezdi szedni, attól cigizhet??? ....és egyszer csak majd nem kívánja már..??? Vagy is nemigazán tudom, h. h. fejti ki a hatását a gyógyszer!! Lehet, h. hülyeséget kérdezek-bocsika...!!!
Nem, egyenlőre nem kívánom.nem mondom, h nem jut néha eszembe, de az csak pár másodperc!
Én már többször nekifutottam, számszerint 4-szer..mindig bírtam pár napig önként. Az utolsó nekifutásom szülinapomon volt júli 2-án. Akkor letettem, és azt mondtam, itt a vége. Igen ám, de most is jött 5 nap után a sóvárgás. Akkor kértem segítséget!!!!
Tehát 2-a óta nem szívtam, és 4. napja szedem a CH-t!
Hát,kívánom, hogy ez legyen életed legnagyobb hülyesége!! :-))))
Amúgy részemről semmi gond.
Mától 2szer 0,5-öst kell bevennem!:)
Most itt kávézom....füst nélkül:)
:):) Hát ez jó! Én nagy hüle vagyok! Még tegnap este felolvastam a férjemnek az írásodat, és dícsértelek, h mennyire ügyes vagy!!! Ma meg megkérdezem, h dohányzol -e !:) Ekkora balfék....hiába..kezd agyamra menni a CH!:)
Bocsi! Most örök életre megjegyeztem!!:):)
13. szbp 2009-07-06 13:01
22 év füstölgés után, már 9 hónapja nem szívom :-)
(válasz baromijókedv 11. hozzászólására)
Szia!
Igen az a legnagyobb baj , hogy én is szerettem cigizni, ám én sem vagyok hajlandó nyavalyogni. z én döntésem, én akartam, és véghez is viszem!!!
Muszáj!! Azegészségem érdekében, na és a pénz miatt is!
Te dohányzol?
Értem már. Légyszi továbbra is írd, hogy milyen változás történik napról napra. Én szinte csodaszernek tartom a bogyót, bár sejtem, hogy nem mindenkinél 1formán hat.
Tudod, én nagyon szerettem cigizni. Imádtam, leszokni nem akartam. A lányom kérte, sőt könyörgött. Úgy döntöttem elkezdem szedni a gyogyit, és meglátjuk mi lesz. De én 1 percet nem vagyok hajlandó a cigi után epekedni, szenvedni, megveszni, idegrohamot kapni. Sokmindenhez van akaraterőm, de mivel leszokni nem akartam, tehát honnan lenne akaraterőm ugye? 1 szónak is 100 a vége, beszedtem a bogyót, és vártam, hogy megtörténjen a "csoda". Azért mondom így, mert tényleg nem tettem érte semmit!
És tényleg működik.
(csendben jegyzem meg, ha ezt X.Y. írná, és én olvasnám, men hinném el!)
Szia!
Igen, egyszer már felírattam a háziorvossal. De egyből az 1mg-osat, tehát nem a kezdő adagot!
Most még mindig a 0,5-öst szedem,és eddig nincs baj, remélem, ez így is marad!!!
Azt a technikát spórolásból alkalmaztam. Nem érte meg!
Eljött a harmadik nap! 8.napja füstmentesn!!:)
Holnap már napi 2-őt kell bevennem...
Látom, te mennyiről, mennyire fogytál!!!!
Ehhez is nagy akaraterő kellett!
Még én is tönn kiló vagyok, mint te!:)
Én 47 vagyok.
Az jó!!Akkor reménykedek!
Na, nekem fogyózni nem kell, inkább kéne pár kiló rám:)
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek vannak őrzőangyalaink (vagy segítő szellemeink)?
- A mai világban miért nem olyan segítőkészek az emberek? És miért olyan agresszívek?
- Miért van ennyi rosszindulatú ember és kevés a segítőkész?
- Teherbeesést segítő "praktikák, fortélyok"
- Talán mégsem halt ki az emberség? Vannak még segítő szándékú emberek.....
- NEM segítő nagymamák