Champix, a segítő!! (beszélgetés)
Szerintem már kár erőltetni azt a cigit, ha ma csak tényleg egy szálat tudtál elszivni. Egy kis akarat, és a helyedben mostantól nem gyujtanek rá. 😉
Kicsit el bizonytalanodtam, így hogy írjátok, akkor inkább ki váltom a másik 28 szemest. Köszönöm szépen a biztatásotokat, jelentkezem még 😉remélhetőleg jó hírrel 😁
Január 9 óta nem volt itt. Lehet, hogy a háttérben csendben figyel bennünket.😉
Köszi neked Buksi😍
Jól értelmezem, hogy a kezdő csomag után befejezed? Akkor te még rajtam is túl teszel. Kívánom legyen szerencséd, sok sikert!
Attila,Te itt vagy velünk?
Minden ok?
Hát nagyon merész vagy,de szorítok.
Majd jelezz vissza kérlek elég volt e a kezdő csomag.
Köszönöm szépen a válaszokat! Ma még 1 szálat sikerült 2x-re el szivnom.Igazatok volt, ahogy csökkent a cigaretta mennyisége, úgy enyhült a köhögésem is. Szedem továbbra is, mert Én is kevésnek tartom ezt a pár napot, de sztem fenntartó dobozt már nem iratom fel! 😁
Hagyd abba a cigit, és elmúlik a fejfájás is. Mindenképpen tovább kell szedni a ch-t,ez a pár nap még nagyon kevés.
Igen. Én vagyok az egyik "előirás párti"
Mikor párom eltért az előirt adagtól, nagyon rossz volt.Majdnem rágyújtott,feszkós volt,meg kívánta a cigit.
A vége felé is fokozatosan csökkentve hagyta el a csempit.
Ma már :
28 év után 120!!!!!!! Napja nem dohányzó.
Úgy,hogy csak óvatosan az előirás megszegésével!
Szia én is azt tanácsolom a siker érdekében olvasgasd a fórumot. Nagyon sok hasznos tanácsot találsz. Személyre szabottan neked magadnak kell kitapasztalni. Sok sikert!
Sziasztok! A mai nappal mondhatom, hogy újra "normális" ember lettem. Nincs cigi, nincs CH, nincs mellék illetve utóhatás. Ami megmarad az, hogy nincs csak 1 szál cigi! Sok erőt és kitartást kívánok mindenkinek aki leszokóban van!
Szerencsésnek mondhatod magad a mellékhatásokat illetően. Szerintem itt a 97 % fórumozó azt mondja, hogy igen előírás szerint szedd a CH-t. Mindenki saját maga érzi, hogy mit hogyan tesz a leszokás érdekében, éppen ezért nem szeretnék konkrét utasítást adni mivel én eltértem az előírástól.
Sziasztok! A 8.napnál tartok. Ma reggel kezdtem az 1mg-os tabletták szedését. Eddigi tapasztalataim:az 1.5 doboz helyett maximum 7 szálat ha el szivok. nem kivánom úgy a cigit, ha rá gyujtok meg fájdul a fejem. Nincsenek rémálmok, émelygés, agresszió. Szivem szerint 1-2nap és le tenném a cigit, szerintetek utánna ugyan úgy szedjem a CH-t?
Meg fogsz lepődni, hogy milyen könnyű is ezzel!!! Agresszió?! Függ attól is hogy alapból mennyire vagy agresszív!! Én alapból is az vagyok, de rajottem hogy a ch nem befolyásolja az agressziót, tehát az agresszió simán kezelhető a ch mellett
Örülök hogy jobban vagy! Ettől már csak jobb lehet. 😉
Szia Dénes! Olvasgass vissza a fórumban, nagyon sok tapasztalatot és jó tanácsot szerezhetsz. Ahány ember, szinte annyiféle mellekhatas. Ami általános :az émelygés, hányinger (ezért nem szabad soha éhgyomorra bevenni!) idővel elmúlik, álmatlanság, fura álmok, időnként depressziós hangulat. Nekem tompa fejfájásom volt, de az is megszűnt ahogy letettem a cigit. Mikor kezded a szedést?
Sziasztok,
Ma valtottam ki a champixet, hogy segitsen leszokni a dohanyzasban. Kb 15eve szivok rendszeresen (most vagyok 32) es ugy dontottem itt az ideje letenni. Kezdo szedokent mire keszuljek? Mennyire kemenyek a mellekhatasok? Olvasgattam a hozzaszolasokat es latom, hogy agressziv es depressziv lesz tole az ember. Ez altalanos dolog, vagy csak nehany embernel jelentkezik? Kiknek mik a tapasztalatai a kezdesnel? :)
Koszonom,
Denes
A mai reggelem már átlagosnak mondható! Remélem egyre jobb lesz a napi hangulatom is. Az éjszakák, hát ott vannak még történések.😉
Az éjszakák még változatlanok. Egyébként még nem érzek nagy különbséget. Biztosan el kell telni egy bizonyos időnek ahhoz, hogy változást érezzek.
Jobb a kozerzeteted hogy már nem szeded a cht? Többen írjak hogy sokkal jobb füstmentesen És a gyógyszer letétele!!! után
2322 es! Ezt ígértem, és még sok más jó is van, többek között a 7108 as
Ha elolvasod a dialógusokat, többen is név szerint szólítják egymást.
Köszönöm nektek! Mint írtam nem a gratulációk miatt jelentkeztem. Így próbáltam a fejemben rendet tenni. Nagyon hasznos ez a fórum, de most lehet kicsit többet beszéltünk a mellék és utóhatásokról.
Egy kevés maradt. 2 x 0,5 mg. Nem szeretném, hogy szükségem legyen rá.
Gratulálok Márta! Gondolati lassulás,üzemzavar még nálam is van a mai napig.
A kisördögöt meg rúgd pi...csán 😁
Elég lesz már belőle!Mi nem dohányzó emberek vagyunk.Maradt még valamennyi csempid ha nagyon bezizegnél?
50. Nap! Ezzel túlszárnyaltam az előző saját két eredményemet. Nem az elismeréseket szeretném begyüjteni csak könnyíteni magamon. Ma furcsa volt a közérzetem. Nem törtem, zúztam inkább a gondolataimban volt üzemzavar. Egy kicsit a szélnek is tulajdonítható /érzékeny vagyok rá/ de az sem kizárt, hogy a😈kerülget! Nem hagyom magam!
További ajánlott fórumok: