Champix, a segítő!! (beszélgetés)
Nem lesz semmi gond az 1mg.-al.Az utolsó héten én is csak annyit szedtem. Arra figyelj (legalábbis én így csináltam) hogy ne vedd be túl korán. Én délelőtt 10 körül vettem be(reggelente nem hiányzott a cigi) és így 8-10 órán keresztül kitartott a hatása.
A fiuk is eltűntek! Hova lett a kitartás?
Nincs hiányérzetem és nem is helyettesítettem semmivel. Jól elvagyok a cigi és a ch nélkül. Nem szeretnék újabb szerekkel ismerkedni, nem hiányzik semmi függőség!
Megmondom őszintén, kicsit félek a felezestol. Nodehát, van itt példa hogy meg lehet csinálni 1mg-mal is.
Márta most, hogy már nem szeded a cht, nincs hiányérzet vagy bármi más?
Olvastam olyat is itt a fórumon, hogy a ch abbahagyast követően többen is egyből kudzu kapszulára valtottak. Lehet beszerzek belőle egy dobozzal..
Jelen. Csak sűrű az év eleje, de minden rendi 😇
Jó olvasni,hogy mindenki szuper ügyike 🤩🤩🤩
Valami jóféle hazai pálinkát kuldhetnel erre is, most jól esne! 😂
Nem, nincs gond. Minden rendben van. Ma van az 57. nap.
22.napomat akartam írni, csak kicsit be vagyok baszcsizva úgyhogy nem mindig sikerül azt írni mit akarok
Köszönöm! De remélem hogy nincs gond!!!
Én holnap töltöm a 21. Napomat.. 32.tol napi 1 mg - ot szavaztam meg!! Ha nehéz lesz, vissza emelem 2x1mg-ot ra
Jelen! Csendben figyelem a történéseket a háttérből.😉👵
Hiányzik a fórumról, a megszokott női csacsogas, ami az elmúlt másfél, 2 hónapban jelen volt... 😐 Remélem mindenki leszokott a dohányzásrol és jól vagytok! Szép estét
Elsőre is kipróbáltam, csak nem elég hosszú ideig. 😂
Akkor most így negyedére már csak kipróbálod, hogy milyen cigi nélkül.. 😬😐
Az akarat meg van, ez már fél siker. Párosul hozzá a kitartás és meg látod minden rendben lesz, menni fog! 😍
Köszi, ramfer😁ebbe most nem szeretnék belebukni.
Van,ám esett vagy 40 cm. még múlt héten. Hideg is van, szóval meg is maradt. (A vernyomasom tökéletes hála az égnek, és egyelőre úgy tűnik a két gyógyszer is jól megfer egymással.)
Gratulálok, gyakorlat teszi a mestert. Vérnyomásod, milyen? Felétek is van hó?
Helyes! Így kell indítani a napot. Kitartás!!! Szurkolok.
Jelentem túl vagyok az első felesemen😂(azért ezt a sós ízt, a szájszarazsagot és az émelygést szívesen kihagynam az életemből)
De..de..de...
Annyi,hogy ma kuktában fejeztem be,mert sietnem kellett...20 perc a kuktában.
Na ne már hogy zuzat csináltatok ti is.. És tuti nem főzöd rottyanastol 3, 3,5 órát, és tuti nem tarhonyaval csinálod...
Végül 5 kg.-t sikerült ledobni, de tartok tőle hogy gyorsan vissza fog jönni. Egyelőre marad a jóga,meg az odafigyeles a kajalasnal, aztán jöhet a drasztikusabb lépés 😂
Reméljük a legjobbakat, hogy minden rendben vele.
Hajrá!!!! Utána fogyózunk is...ugye ?🤣
Hogy arra nem találtak már ki valami csempikét 😆
Ma is lecsúszott egy tányér zúza pörkölt tésztával meg tejföllel meg vagy 2 palacsinta...
A sertés jelmezem még mindig a régi sajna🐷
Tényleg ne ezen spórolj ha valóban le akarsz szokni. A YouTube on van a champixről egy csomó video . ..persze sajnos nem magyarul ,de tök jól értelmezhető a hatása ....a Pfizer nem véletlen a legjobb gyogyszer kutato cég...én maximálisan megbízom bennük. Hidd el idő kell a gyógyuláshoz.
További ajánlott fórumok: