Champix, a segítő!! (beszélgetés)
El nem tudom mondani milyen jó érzés,úgy indítani az évet,hogy nem dohányzók vagyunk.
Van egy applikációnk ott számoljuk a dohányzás mentes napjainkat meg a pénzt. Párom a 105 napjával 209 ezret hagyott a kasszában..hihetetlen.
Annyira hálásak vagyunk a Champixnek.
A rost tablettát azért szedem,hogy megduzzadva "kitöltse " a bendőm😆
Így verem át..
Most egy tányér halászlé evése előtt fél órával vettem be 5 szemet. Egy dekát nem vagyok kajás.
Csak meg kell állni ..mint a ciginél,hogy ne csábuljak el édesség meg miegymás iránt..mert éhes nem vagyok.
Ezt kb akarom csinálni vagy 3- 4 hétig.
Azután csökkentem a rostot ..ha egy kicsit összébb megy a bendőm.
Persze husit,tojást,zöldséget,meg gyümölcsöt próbálok majd enni..olyan szénhidrát megvonás féle lesz ez.
Csak előbb muszály "szűkíteni" a gyomor űrtartalmát..
Most ilyen súllyal nagyon tornázni sem merek ..max séta.
Na én kb ..ezt ötöltem ki.
Tudom sok idő lesz...de rá érek.
A lényeg,hogy a fő méreg a cigi eltűnt.
Na ma elkezdtem az cigi szalonna ledolgozását...
Ez idáig a szokásos rágóm,1 tányér harcsa halászlé,meg 5 szem rost tabletta...éhes nem vagyok sem feszkós.
Hajrá nektek csempisek 😘
Gratulálok, különösen az utolsó dátumhoz, csak kár lezárni 12.31 -l.
Buék, mindenki cigitmentes?
Igen,hülyeség,föleg egy ilyen erős okos embertől!
Gratulálok Neked is!!!!
Márta,Te is milyen nagy Hős vagy! Akármikor elestél,újra felálltál,újra kezdted...komolyan minden tiszteletem a Tiéd!
A kitartásod most egy nem dohányzó Mártát hozott,neked is ezerszer gratulálok,példa értékű ember vagy
Akkor Te már egy nem dohányzó Dicaprio vagy🤩
Csak ügyesen,a ch dolgozik.Ha kicsit zizegnél egy pohár hideg víz, mentolos ragó,vagy egy jó adag friss levegő és már el is múlt.
Gratulálok!
Áldott Újévet minden Bajnoknak!
Akik már letették,akik már kitűzték a Célt!
Bízzatok a Ch ban,pici akarat és túl is vagytok mindenen!
Szia! Nagyon ügyes vagy! 😍 Én itt ülök egy vagon tűzijátékkal 2 üveg pezsgővel némi sörrel és whiskeyvel.... És 10 szál cigarettával... És nem jön az álom az enyhet adó.... 🤣🤣🤣
Csak vicc volt! Tehát ez elég és jujj milesz???? 😶😮😳
Szia. Én nem tenném! Száműztem a házból a maradék cigit. Tégy belátásod szerint, ha karácsonykor működött akkor bízz benne most is ha ezt szeretnéd.
Gratulálok a leszokáshoz! Jól titkoltad magad eddig, így már jó sokan vagyunk.
Boldog cigi mentes újévet Neked is!
Üdv. mindenkinek. Így 2020 utolsó napján gondoltam írok én is egy évértékelőt, magamnak tanulság képpen, másoknak, hogy lássátok hülyeségem történetét.
2020. 03.25 - 2020. 05.11 48 nap dohányzás nélkül
2020. 05.12 - 2020. 09.27 x nap dohányzás x nap mentes
2020. 09.28 - 2020. 11.14 47 nap dohányzás nélkül
20020.11.15 - 2020. 11.24 10 nap dohányzás
2020. 11.25 - 2020. 12.31 37 nap dohányzás nélkül
Bízom benne, hogy ennyi megpróbáltatás és sikeres évzárás után Zökkenő mentes dohányzás nélküli 2021 évet mondhatok magaménak.
Kívánok nektek is sikeres nikotin mentes Új évet! BUÉK!
Sziasztok
Abbahagytam a cigit szeptemberben, a Ch-t elhagytam december elején.
A karácsonyt úgy ünnepeltem, hogy meggyújtottam egy szál cigit, és néztem mint egy füstölőt, a szilveszteri tervem is ez. Szerintetek hülyeség?
Boldog, cigi mentes új évet kívánok!
Aranyos vagy
😍💝👵
Pont azon gondolkodom túl egy éven,én már nem emlékszem az ízére,max hogy keserű volt.Az illat még emlékeztet ha valakin megérzem...de ez annyiból érdekes,hogy van ami irtó büdös /szivarkázók/
van ami kellemes dohány illat
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek vannak őrzőangyalaink (vagy segítő szellemeink)?
- A mai világban miért nem olyan segítőkészek az emberek? És miért olyan agresszívek?
- Miért van ennyi rosszindulatú ember és kevés a segítőkész?
- Teherbeesést segítő "praktikák, fortélyok"
- Talán mégsem halt ki az emberség? Vannak még segítő szándékú emberek.....
- NEM segítő nagymamák