Celeb vagyok, ments ki innen! 2014- Beszéljük meg! (beszélgetés)
Nem savaztam, távol álljon tőlem.
De semmi különöset nem látok benne.Szép, persze, hogy szép...de semmi különös...
Persze, a korához képest nagyon jó formában van, meg minden...de elájulni azért nem kell tőle.
De ez az én véleményem. Ennyi és nem több.
Szerintem tőle nagyon távol áll az a stílus, amit pl. Éva képvisel. A hangoskodás, a közönségesség, mások megalázása. Nem akart belemenni Évával egy vitába és igaza volt, mert rosszul jött volna ki belőle. Éva a ordibálással sokszor félrevezeti az embereket. Akik szolidabban viselkedtek, azokkal biztos beszélgetett Andi is, csak azt nem mutatták a műsorban. Érdekesebb volt az áskálódás, a "kocsogozás" és stb...
Talán egyetlen helyzet volt, amikor taktikázott. Amikor intéző asszony lett és Éva meg Aleska direkt bosszantani akarták. Na ott okosan csinálta, hogy nem vette fel a kesztyűt és így ebből is Éváék jöttek ki rosszul. Ott szerintem Andi nagyon közel állt ahhoz, hogy megmondja a véleményét Éváéknak, csak aztán kapcsolt és inkább előnyt kovácsolt magának ebből a szituból.
Nem tudom a te környékeden milyen nők élnek, de annyit azért hozzátennék, hogy ne nagy általánosságban vedd a nőket. Andi 31 éves, ne hasonlítsd össze a 17-20 évesekkel. Ahogy Nyertes Zsuzsát se a 30 évesekhez hasonlítottad, úgy Andit is a saját korosztályához mérd. Nem azt mondom, hogy öreg, de 30 környékén és a fölött már nem ritka, hogy minimum 5-8 kg felesleg van a nőkön vagy vékony, de puhos. Szóval az ő kinézete egyáltalán nem átlag. Az más kérdés, hogy van akinek az átlag jobban bejön. Az tény, hogy jók lehetnek a genetikai adottságai, de ez sem olyan ritka. Sokan nem élnek a jó adottságaikkal.
Az arca szerintem szép, csak nem elég karakteres, kicsit jellegtelen. De ez nekem csak azért tűnik fel, mert én is ilyen vagyok. Mármint nem szép, hanem jellegtelen arcú. Nincs semmi olyan vonás, ami meghatározó lenne.
Persze,hogy más is megtudja csinálni.
Igaz,itt még nem láttam a 4év alatt egy olyan fogyis naplót sem,ahol a 120kilós hölgyikéből,lett egy 50 kilós izombomba:)
Nem, ő messze átlag alatti...:-)
Jó genetikája lehet, hogy ilyen az alkata, de ezért még nem kell elájulni tőle. Kidolgozta a testét, ez egy dolog. Más is meg tudja csinálni.
Egy olyan ember nincs ott(se), akit példaképemnek neveznék.
Szerintem is Andi fog nyerni!:)
Nekem átlag,pl.Éva.
Igen?
Hát megnézném,mert ebben a testben nem 5év meló van.
Nem megjátszós, az biztos.
Nem is műnő.
Arról az ultra jó testről meg beszélhetnénk...
És ennyi elég? Az arca egy jó átlag, ilyen testet meg azért össze lehet hozni,ha ez ember lánya egy kicsit ráhajt...
De egyáltalán, mit esznek ezen az Andin a pasik?
Nem egy szépségkirálynő...
Figyelj ide, miért mondod ezt?
Lehet, hogy csak alábecsülöd magad.
Legyen egy kis önbizalmad!Ki tudja, lehet, hogy valakinek a szemében te vagy a világ legszebb nője...normál esetben ennek a valakinek a párodnak kellene lennie...
én is:)
engem nem zavar annyira, hogy tetszik emberemnek, na jó, zavar, de én nem vagyok olyan szép mint az Andika:) úgyhogy ezt totál megértem:)
Pedig lehet, hogy te szebb vagy.
Csak nem tartod elég jónak magad!
Azért annyira nem jó nő, hogy áradozzanak róla. Pláne most, ahogy ott a dzsungelben kinéz. Mondjuk mi se néznénk ki jobban...
De a párod rólad áradozzon, a fenébe is!!!!
További ajánlott fórumok:
- Szeretők egymás közt, beszéljük meg problémáinkat! (csak olyanoknak, akik nem ítélik el a szeretőket!)
- Celeb vagyok, ments ki innen!
- Celeb vagyok, ments ki innen! - Ki nézi?
- Celeb vagyok... műsornak most mi a lényege? Innen nem esik ki senki és nem nyer senki semmit? Csak nézzük hogy hány csillag van és kész?
- Mostanában nagyon sokszor hallom a tv-ben a celeb szót, és nem értem mit jelent? Csak én vagyok ilyen lemaradott? Tudja valaki mit jelent?
- Milyen számok mentek a Celeb vagyok ments ki innenben? Főleg az a kis pörgős szám érdeklne ami a végén szokott menni!