Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Receptek » Zöldséges ételek receptjei » Burgonyás, paradicsom fasírt recept

Burgonyás, paradicsom fasírt recept

Elkészítési idő 15 perc

Kalória 355 kcal

A Burgonyás, paradicsom fasírt hozzávalói:
60dkgburgonya,20dkg paradicsom 10 dkg sajt,2 db tojás 2 dl olaj 5 dkg liszt 2 dkg so 0,2 dkg bors.


A Burgonyás, paradicsom fasírt elkészítési módja:
A bugonyát megmossuk ,hideg,sos vizbe föni tesszük.25 perc fözés után lecsorgatjuk ,püré álagura törjük.A paradicsomot megmossuk lecsorgatjuk,ketté vágjuk,kiszedjük a magházat belöle,husát apro kockákra vágjuk,és lecsorgatjuk.Egy tálban öszegyurjuk a burgonyát a paradicsommal,a tojással,a reszelt sajtal,majd sozzuk ,borsozuk.A masszábol apro gömbölyü fasirozotakat készitünk,melyeket lisztben megforgatunk,és forro olajban ropogosra sütünk.

Ha tul lágyra sikerülne a masszánk tetszés szerint egy kevés lisztel vagy burgonya pehejel sürübé tehetjük.Ez az étel fagyasztva is kitünö,igy bármilyen hidegtálra jo szivvel ajánlhato.


Kategória: Zöldséges ételek receptjei


A burgonyás, paradicsom fasírt elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2020, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook