Főoldal » Receptek » Zöldséges ételek receptjei » Törökparadicsom camembert sajttal, oregánóval ízesítve recept

Törökparadicsom camembert sajttal, oregánóval ízesítve recept

A Törökparadicsom camembert sajttal, oregánóval ízesítve hozzávalói:
2 db padlizsán,
1 db camembert sajt,
6 evőkanál paradicsompüré,
1 csokor oregánó,
5 evőkanál finomliszt,
2 dl olívaolaj,
só.


A Törökparadicsom camembert sajttal, oregánóval ízesítve elkészítési módja:
A padlizsánokat (amit sokan törökparadicsomként ismernek) meghámozzuk, hosszában fél cm vastag szeletekre vágjuk, és 10 percre sós vízbe tesszük. Jól lecsöpögtetjük, és lisztbe forgatjuk. Forró olívaolajban piros-ropogósra sütjük. Tálalásnál a padlizsánszeleteket beborítjuk a paradicsommártással, és egy nagy szelet camembert sajtot helyezünk rá. A tetejét megszórjuk az apróra vágott oregánóval.


Kategória: Zöldséges ételek receptjei


A törökparadicsom camembert sajttal, oregánóval ízesítve elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook