Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Receptek » Egytálételek receptjei » Burgonya juhtúróval recept

Burgonya juhtúróval recept

A Burgonya juhtúróval hozzávalói:
1 kg burgonya,
25 dkg juhtúró,
5 dkg vaj,
3 dl tejföl,
2 evőkanál zsemlemorzsa,
fél csomag kapor,
fűszerpaprika,
só.


A Burgonya juhtúróval elkészítési módja:
Főzd meg a burgonyát héjában, hámozd meg, majd vágd karikákra. Vajazz ki egy tepsit, és hintsd meg átszitált zsemlemorzsával, majd rakosgasd bele a burgonyát. Locsold meg olvasztott vajjal, kanalazd rá a juhtúrót, és öntsd rá a tejfölt. Szórd meg egy kevés fűszerpaprikával és az apróra vágott kaporral. Tedd középmeleg sütőbe, és süsd, amíg szépen meg nem pirul.


Kategória: Egytálételek receptjei


A burgonya juhtúróval elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2021, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook