Bűnös vagy áldozat a szerető? (beszélgetés)
akkor épp itt az ideje, hogy egészséges, függőségtől mentes életet élj
A szerelem igen,a szeretősdi 21 évesen! :)
és mindez 14 éves korodban kezdődött?
Ez van,mikor nem gondolkodok sokat! :DD
Van ez a formája is!Meg van az is,mikor hiába mondogatom az agyamnak,hogy nem szabad,szeretnem,egyszer csak arra ébredek,hogy nem tudok nélküle létezni!Egy ideig elhallgatom,aztán nem bírom ki,és kimondom a bűvös szót!Mindazok ellenére,hogy tudom,van valakije!Választás elé kerülök,és úgy döntök folytatom vele,mert magam mellett akarom tudni!Ez az eset,mikor a szerelem áldozata vagyok(ahogy éndzsi is írta),más áldozat nem igazán vagyok,hiszen saját döntésem,hogy maradok-e,vagy befejezem?! :)
ahol nincs érzelem az csupán szex,ott nincs miről beszélni..a baj ott van,ahol szerelem van..akkor van áldozat.
hát van 1-2 ismerősöm aki szerető, de ők azt mondják, hogy csak dugnak és kész
hát ők biztos nem áldozatok
A legaljasabb ember a Földön, aki csak létezik.
a szertő áldozat....a szerelem áldozata...
Mindenkeppen a szeretö az aldozat , mert ugyebar aki szeretöt keres ,akar ferfi,akar nö nem azzal kezdi hogy amugy "csak" szeretöt akarok , mert maskulönben boldog hazassagban/kapcsolatban elek :) Mire kiderul a turpisag , alltalaban a szeretö benne van a csavaban , szerelmes lett,megszerette stb...
Hogy valaki bunös-e ebben az nehez kerdes ? !
Az emberi termeszet szereti a valtozatossagot , vannak sokan akik egy eleten at szeretöket tartanak es boldogan elnek a csaladjukkal...
Nem!8 évig voltunk egy pár,erre ráhúztunk 3 évet!Én voltam a szerető!
?
11 évig szerető voltál?
Nem értem, bocsi:-(
Tudtam mit vállaltam,tudtam,hogy van valakije,de mikor 11 év után azt mondja,kezdjük újra,mert szeret,költözzünk össze,mert nem tud nélkülem élni....bizonyított,ezért elhittem,majd megtörtént a baj,és otthagy a legnagyobb szarban!Ezt te is tudod!Én voltam a szerető,tehát egyben az áldozat is!
Egyetértek. A "bűnös" és az "áldozat" akkor van, ha csakis a másik tehet mindenről.
Ha a "szeretett" átveri, egyedülállónak hazudja magát, akkor lehet a "szerető" is áldozat.
Egyáltalán lehet bűnösről vagy áldozatról beszélni egy ilyen esetben? Ha egy házasságban az egyik ember belebonyolódik egy másik kapcsolatba,nyilvánvalóan gond van a házasságukkal. És erről általában mindketten tehetnek. De hogy nem a kapcsolatuk felett hoz döntést az , aki úgy dönt hogy megcsalja a másikat, hanem menekül máshoz, az nem hinném hogy áldozatnak nevezheti magát. Hiszen sokféle döntést tudott volna hozni. Ő a gyávák döntését hozta meg.
Bármelyik felállás elképzelhető, de a legnyilvánvalóbb, hogy mutogatni a másikra mindig a legkönnyebb.
Helyzettől függ. Igenis lehet a szerető is áldozat.
dehogy nem
olvasom én
tényleg vannak kivételes esetek egyébként
De lehet, hogy nem ő a bűnös. Simán.
A szerintem nem a szerető a bűnös. Már ha lehet így fogalmazni egyáltalán.
Úgy néz ki,nem olvasod el rendesen a naplómat!Minden önsajnálat nélkül,bátran kijelentem,hogy áldozat voltam!
Ez annyira helyzetfüggő.Van ahhol a szerető és a partnere a hibás,de van ahhol mind a 3-an,de van ahho csak a szerető.
Nem hinném,hogy lehet általánosságba beszélni.
Ha a szerető tud a feleségről v. élettársról, akkor a lelkiismeretével számoljon el.
Ha nem tud róla, hogy van, akkor Ő is csak áldozat!!!
a szerető azért nem hinném, hogy áldozat lenne
de akit csalnak az is lehet bűnös, bizony
A fórumon rengeteg téma foglalkozik a szeretőkkel.
Szerintetek csak a szerető és aki szeretőt tart a bűnös ?
Az nem lehet, hogy a szerető az áldozat és akit megcsal a bűnös ?
További ajánlott fórumok: