Bűnös vagy áldozat a szerető? (beszélgetős fórum)
Én elfogult vagyok e téren...úgyhogy, bűnös.Viszont ,ha hitegetik a szeretőt, hogy elválnak miatta, rossz a házasság stb. kihasználják,és dobják,akkor valahol áldozat is! de megérdemli-minek ment bele, tudja mit vállal, úgyhogy,ha áldozat is én NEM tudom sajnálni...
lentebb írták a 2 hét alatt 6 kg fogyást- én is annyit fogytam pár hónapja...-de nekem volt miből leadni:),most vagyok 56 kg...
na a második sor igy helye:
" sajna , nem lehet mindig azzal akit szeret"
a "nem" szó kimaradt,pedig ez a lényeg:(
pedig elég sokat szenved a szerető
sajna,lehet mindig azzal akit szeret
iszonyú, leirhatatlan érzés arra gondolni,hogy ő most otthon van a családjával és nem velem:(
de ezt az érzést csak azok ismerik, akik szeretik a nős pasijukat
akiknél nincs érzelem, csak szex azoknak könnyebb. ne legyenek szerelmesel. én az vok♥
Nem semmi! Hallottam már egy-két hasonló esetet, de mégis hihetettlen hogy ilyen van!
Mindenesetre mostmár jó neked is.:)
A feleségével él, boldog házasságban. Közben megszületett a második gyerekük is.
Fejlődik szépen a közös cégük és már több telephelyük is van.
Nem tartom vele a kapcsolatot, de neten megnéztem a cégüket, pusztán kíváncsiságból.
A lényeg, nekem is van egy szuper férjem és egy édes pici fiam!!!
A családjáról nem tudtam. A hétvégét is együtt töltöttük, illetve csak focizni járt el.
Hogy mit mondott otthon? Passz.
A feleségével gondolom, tényleg nem volt rózsás az a pár hónap. A végén a felesége kért egy céges telefonszámla részletezőt (mobiltelefon számlája a srácnak a közös cégük nevére ment), amin az én számom volt a legtöbbet hívott szám. A lány felhívott, odajött a munkahelyemhez, kimentem, beszélgettünk...
Gondolom, a fiú nem bírta az éjszakázást a gyerekkel...Most már én is tudom, milyen az első pár hónap.
A 2 hét alatt 6 kg? Hát most már rám is rám férne, persze, nem ilyen áron!!!
A két hét alatt -6 kg.-ot irigylem.:)
De a sztorit egyszerűen nem értem. Szóval volt családja, de veled is élt. A családjáról Te nem tudtál. Jól értelmezem?
Nálad aludt minden este? És a hétvégék? Mit mondhatott otthon?
Ja, a fájdalmam: 2 hét alatt ettem 1 szendvicset, fogytam 6 kg-ot és összeszedtem egy gyomorfekélyt, mindezt 22 évesen.
Ma már boldog családanya vagyok!!!
Otthon a feleségénél nem tudom, hogy számolt el. Én 8-tól 16.30-ig dolgoztam, utána jött értem és mentünk haza (az albérletbe, amit béreltünk).
Azt nem mondom, hogy nem haltam bele a fájdalomba, mikor szakítottunk, de nem akartam harmadik lenni. Ha egy házasság tönkremegy, ne én bombázzam szét.
Az elvem: mindig le kell zárni a múltat, különben visszaköszön a jövőben.
Így van! Bébike hozzászólása a helyes. Az önbecsülés!!! Nagyon fontos dolog, ha szerelmes az ember ha nem. Ha nincs önbecsülés, persze hogy arréb lehet tenni az embert, ha már nincs " szükség" rá.
Egyébként nagyon sok olyan lehetőségem lett volna, hogy elkapom a " labdát" elsőre ideálnak látszódó ( nemcsak a külsejére értendő)pasitól, akinek tudtam hogy van családja. És Én ezt akkor sem tettem meg, amikor az Én kapcsolatom ( házasságom) válságban volt. ( gondolom nagyon sok nőnek lett volna alkalma) Egy házasság két emberre tartozik a maga problémáival együtt. Folytatom vagy lezárom, az Én döntésem. De a leg tisztességtelenebb másik ágyba bújni vígasztalódni, mert nekem szar a házasságom. Ha pedig egyedülálló megy bele ilyen kapcsolatba hogy házas embernek lesz a szeretője, tudnia kell, hogy Ő csak a második, és az esetek 99%-ban az is marad. Nem hiszem hogy sajnálni kéne ezért bárkit is, hiszen Ő döntött így.
miért volna bűnös bárki?
attól még lehet értékes ember az, aki nem felel meg az én "igényeimnek".
hogyan lehetne ráolvasni valakire, hogy bűnös, ha teljes szívével szeret valakit, csak éppen nem jól szereti, annak az illetőnek az nem felel meg.
de hát hogy tudott együtt élni veled, ha házas volt?
több műszakban élte az életét, vagy hogyan?
Én speciel egyből kiábrándulnék belőle, írod.
Tiszta szívemből kívánom, hogy soha ne kerülj olyan helyzetbe, hogy ki kelljen ábrándulnod a szerelmedből.
De ne tégy ilyen kijelentéseket, ha még nem kerültél olyan helyzetbe, hogy nem tökéletes emberek vettek körül.
Ha szeretünk valakit nem olyan egyszerű egyből kiábrándulni. Ha egyből sikerül akkor nem is szerettük.
Valószínűleg tudatosan nem az volt a célja hogy téged átverjen. De ez a részedre benne volt a pakliban. Mindenesetre gondolom nem egyik napról a másikra érezhette úgy, hogy a házasságát még rendbe lehet hozni egy kis " melóval". Téged mégis tartogatott arra az esetre, ha esetleg mégsem . ( gondolom )
Ez egyébként már eleve gyanús duma: " Megromlott a kapcsolatom a párommal, válást tervezünk. Olyan jó, hogy most Te itt vagy." Bárki ezt hallja, meneküljön ha nem akar magának sebeket szerezni!
Balról beúszik:
"Hozzáértő, becsületes cirkószeretőt keresek dél-pesti körzetbe!"
Bocs, de ezt nem tudtam megállni...:-)