Bűnös vagy áldozat a szerető? (beszélgetős fórum)
Voltam már mindkét oldalon. A szerető szarabb.
A szokásos szöveg, mikor kiderül a valóság: "Rossz a házasságunk, el fogunk válni...bla-bla..."És persze, hogy el akarja mindenki hinni!!!
Az én helyzetemben 1/2 év együttélés után kiderült, hogy házas. Ja, a felesége akkoriban szült, mikor velem megismerkedett. Ez is tipikus. (Aki szült, az tudja, hogy szülés után pár nappal még nem a szex körül forognak a gondolataink. Ezt már én is megtudtam. Sőt, az éjszakázások sem tesznek kipihentté az első időszakban. Ilyenkor jön a pasiknál/van kivétel is/ a szeretőnek bedobott gyenge duma.)
Amikor kiderült, a feleségével találkoztam, beszéltünk és én ki is szálltam a háromszögből.
Egyszerűen megundorodtam tőle. Arra gondoltam, velem ugyanezt tenné meg, ha szülnék neki egy gyereket.
A másik történetem annyira nem izgalmas, mert az csak egyalkalmas történet volt. (A férjem követte el és én is hibás voltam, hogy úgy alakult. De ennek már vagy 9 éve. Még friss volt a kapcsolatunk is.)
szerintem nem ez volt a célja..csak időközben rendbe jött a házassága, és így már nincs rám szükség.
Én sem tudok azonosulni ezzel a szeretős dologgal :)
Hát ha Te jártál így, akkor elég rendesen palira vettek.
Bűnös vagy nem bűnös. Nem mindegy? Egy dolog biztos, hogy aki belemegy egy szeretői kapcsolatba, nagyjából sejtheti mi lesz a vége.Itt meg minden szerető nyafog: " Szeretem, Ő is szeret, de nem válik." Mégis mire számítottatok? Ha már belementetek ilyen kapcsolatba, el kell fogadnotok hogy ha a pasinak döntenie kell, nem titeket választ. És ez azokra is vonatkozik, akik " későn " tudták meg, hogy a pasi családos. Én speciel egyből kiábrándulnék belőle, ha már egy ekkora hazugsággal kezdte a kapcsolatunkat. ( egyébként ezek akkor is igazak, ha pasi megy bele egy ilyen kapcsolatba)
Hát lehet bizony áldozat a szerető!!!
HA úgy szerelembe esik egy férjes nőbe, hogy az válófélben van, de közben mégsem válik el, mert rendbe jön a házassága..valamilyen ok miatt!
Hiszen van olyan, hogy a férj és feleség kényszerből egy fedél alatt él, de már nincs köztük semmi, külön utakon járnak(legalábbis ezt állítja a feleség a szeretőnek). Szóval jogilag szerető a 3., de gyakorlatilag nem, hiszen a házasság már csak papíron létezik. Nem minden ember olyan galád, hogy egy működő kapcsolatba belerondítson 3.félként. Lehet a bűnös a férj, és a feleség is, akik kihasználnak egy harmadik embert arra, hogy újra rendbe jöhessen a házasságuk..vagy hasonló kis turpisság..amivel tönkre tudják tenni a szerelmes 'szeretőt'....
Mert sokkal nehezebb döntést hozni, mint elbújni előle!
Engem alapból taszítana egy olyan pasi aki úgy akarna engem, hogy van kapcsolata! Alapból kiesik a versenyből :)
Akkor miért van mégis ilyen sok szerető? Úgy tűnik mintha mégicsak lenne valami létjogosultsága a dolognak.
Hát nem tudom, ha a szerető tudja, hogy mibe megy bele, akkor nem nevezném áldozatnak, senki nem kényszerítette. De igazán bűnösnek sem mondanám, inkább csak butaságnak, vagy önértékelési zavarosnak...A megcsalt a legtöbb esetben az áldozat, nagyon durva esetekben a bűnös, de én úgy gondolom, ha valami nem stimmel nem lehet javítani, akkor attól sem lesz jobb, ha belép egy szerető, sőt szarabb lesz!
De ő is szerető volt nem? A Te szeretőd. A Te exed kit okol?
Néha áldozat is. Amikor megismertem a párom, egy borzasztó kapcsolatban élt, amelyben kihasználták. Én "mentettem" meg. Egy ideig szerető voltam, hiszen otthon nem mondhatta meg, lépni akar, egy ideig vele maradt SZÁNALOM-ból. Már együtt vagyunk és boldogok, de az ex persze engem kiállt bűnösnek és szánalmasnak. Pedig ha tudná, hogy mit ki nem kellett állnom miatta, nem tenné. Ha valaki szeretőt tart, otthon nem stimmel valami. Nagyon nem stimmel....
És ha nem tud megváltozni?
Ha egy kapcsolat elromlik, mind a két fél hibás.
A bűnös az, aki nem akar megváltozni abban amiben rossz.
hmm...ez kétértelmű,amúgy köszönöm a tanácsot,magam is rájöttem sok mindenre! :)
akkor épp itt az ideje, hogy egészséges, függőségtől mentes életet élj
A szerelem igen,a szeretősdi 21 évesen! :)
és mindez 14 éves korodban kezdődött?
Ez van,mikor nem gondolkodok sokat! :DD
Van ez a formája is!Meg van az is,mikor hiába mondogatom az agyamnak,hogy nem szabad,szeretnem,egyszer csak arra ébredek,hogy nem tudok nélküle létezni!Egy ideig elhallgatom,aztán nem bírom ki,és kimondom a bűvös szót!Mindazok ellenére,hogy tudom,van valakije!Választás elé kerülök,és úgy döntök folytatom vele,mert magam mellett akarom tudni!Ez az eset,mikor a szerelem áldozata vagyok(ahogy éndzsi is írta),más áldozat nem igazán vagyok,hiszen saját döntésem,hogy maradok-e,vagy befejezem?! :)
ahol nincs érzelem az csupán szex,ott nincs miről beszélni..a baj ott van,ahol szerelem van..akkor van áldozat.
hát van 1-2 ismerősöm aki szerető, de ők azt mondják, hogy csak dugnak és kész
hát ők biztos nem áldozatok
A legaljasabb ember a Földön, aki csak létezik.
a szertő áldozat....a szerelem áldozata...
Mindenkeppen a szeretö az aldozat , mert ugyebar aki szeretöt keres ,akar ferfi,akar nö nem azzal kezdi hogy amugy "csak" szeretöt akarok , mert maskulönben boldog hazassagban/kapcsolatban elek :) Mire kiderul a turpisag , alltalaban a szeretö benne van a csavaban , szerelmes lett,megszerette stb...
Hogy valaki bunös-e ebben az nehez kerdes ? !
Az emberi termeszet szereti a valtozatossagot , vannak sokan akik egy eleten at szeretöket tartanak es boldogan elnek a csaladjukkal...
Nem!8 évig voltunk egy pár,erre ráhúztunk 3 évet!Én voltam a szerető!
További ajánlott fórumok: