Brendon babaáruház panasz (beszélgetés)
Sziasztok!
Érdekelne a vélaményetek ebben a témában, eddig soha nem volt gondom az áruházzal, vásároltam már pár dolgot...
Most viszont akadt nézeteltérés... Tavaly nyár végén vettünk egy autós biztonsági gyerekülést az áruházban, ami mostanáig birta... az egyik oldalsó védelem megadta magát.. tegnap vissza is vittük számlával, tehát még garanciálisan a terméket, mire az üzletben azt mondták:
-hagyjam ott az árut, mert elküldik szervízbe (igen, de akkor a gyereket nem tudom hazavinni, illetve 2 hétig mozdulni sem tudok, mert ennyi a szervizelési idő)
-kérjek kölcsön valakitől gyerekülést (akinek van gondolom azért van hogy használja...)
-vegyek egy új ülést... ?!?! miért is? kérdeztem, hiszen nekem van!
na meg persze nem ... a pénzt!
ajánlottam, hogy kérek cserekészüléket vagy adják vissza az árát, és veszek mást, de ez nekik nem jó
panaszkönyvbe irtunk!
mit tennétek ebben az esetben? nem kötelesek cserekészüléket adni? (akkor hogy viszem haza a gyereket? mert ugye a rendőr megbüntet... a l
egközelebbi brendon 40 km út)
ui.: a hibás üléssel járunk, mert otthagyni nem tudtuk, de akkor mitől is biztonságios a gyerekülés?
várom a segítséget, véleményt, stb,
köszi
e-mail: m.vale85@freemail.hu
További ajánlott fórumok:
- A Brendonos ruhák ( body, lábfejes nadrág) inkább kisebbek vagy nagyobbak, mint a számozás, vagy kb. pont akkorák?
- Másodszor is elromlott a Brendonos körforgónk, mit tehetünk?
- Tudja e valaki, a debreceni Babavilág Babaáruház nyitva van-e szombaton?
- Olyan személyt keresnék aki a Brendon szervízben dolgozik!!!
- Brendon babaáruház
- Dolgozik valaki a Brendon áruházban?