Főoldal » Receptek » Levesek, levesbetétek receptjei » Borjúragu leves recept

Borjúragu leves recept

A Borjúragu leves hozzávalói:
25 dkg borjúhús,
25 dkg borjúcsont,
1-1 szál sárgarépa és petrezselyemgyökér,
1 zellergumó,
1 kis fej kelkáposzta,
4-5 goma,
1 fej hagyma,
1 zöldpaprika,
só,
bors,
olaj,
citromlé.


A Borjúragu leves elkészítési módja:
A csontot főni tesszük a hagymával, zöldpaprikával és pár szem borssal. A borjúhúst apróra vágjuk, a megtisztított zöldséget és a gombát, a kelkáposzta sárga közepét vékony szeletekre vágjuk és mindezt olajon pároljuk. Amikor megpuhult, megszórjuk liszttel, jól összekeverjük, rászűrjük a csontlevet és tovább főzzük még tíz percig. Aki szereti, citromlével savanyíthatja.


Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei


A borjúragu leves elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook