Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Borjú tokány recept

Borjú tokány recept

A Borjú tokány hozzávalói:
1 kg borjú hús
10 dkg füstölt szalonna
2 vöröshagyma
2 zöld hagyma(új hagyma)
kevés zellerzöld
4 dl tejföl

törött bors


A Borjú tokány elkészítési módja:
A borjúhúst megmossuk és vastag szeletekre vágjuk,a szalonnát csíkokra vágva lábasba tesszük,majd a karikára vágott vöröshagymát ,a durvára vágott zöldhagymát a húst a zellerzöldjét is hozzáadjuk.Sózzuk ,borsozzuk, erős tűzön kevés vízzel puhára pároljuk.Ha megpuhult,tejfölt hozzáadjuk felforraljuk,galuskával tálaljuk.


Kategória: Húsételek receptjei


A borjú tokány elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook