Bölcsis beszoktatás végén derült ki, hogy nem kapom meg a megígért állást.Ilyenkor maradhat a fiam bölcsiben? (tudásbázis)
Mind ez érthető.És mi lesz a bölcsis helyünkkel ha most kiveszem a gyereket?Van már jele,törzslapja,millió papírt kellett kitöltenem...És ami a legfontosabb,másfél évvel ezelőtt kellett jelentkeznem ezért a helyért.Akkor még honnan tudhattam volna,hogy pont a gyerek 2 éves korában nem fogom megkapni az állást?
Mi ugyanígy jártunk annak idején.. Rendesek voltak a bölcsiben, maradhatott a gyerek.
Természetesen hogy a gyermeknek az anyuci mellett van a legjobb helye,de mint irod,hogy dolgozni szeretnél,mert valóban a szűkség nagy úr,gondolom nézegeted a munkahelyeket,ha már ez most nem jött össze de ha mégis összejön a meló,akkor megint szoktatni kell.De azoknak is igazat adok,hogy mivel kevés a hely a bölcsikben,tényleg olyanok jussanak be,akiknek dolgoznak a szüleik.
Szia!Ha úgy látod,hogy nagyon igényli a csöpség a gyerektársaságot,és sajnos nem jött össze ez a munka,mégsem vettek vissza,akkor próbáld meg a játszóházakat.Ha szeret a gyerkőcöd közösségbe járni ,akkor imádni fogja.Egy 2 éves gyereknél még nem okoz akkora törést,ha egyik napról a másikra nem viszed többet a bölcsibe,de a játszóházzal kicsit pótólhatod.
Nem vaygok teljesen hülye, értem amit írsz. De azt meg te érts meg, - bár nem tudom, hogy az adott városban mi a helyzet - hogy igenis többen várnak arra, hogy legyen bölcsödei férőhely.
A gyerekeket pedig nagyon könnyű ennyi idősen meggyőzni bármiről, ha normálisan van előadva.
Itt nem arról van szó, hogy mi a jobb a gyereknek, hanem arról, hogy bölcsödébe az járhat, akinek az anyukája dolghozik.
Hát oda elvileg nem mehet. Amint írták, sajnos.
És te otthon tudnál lenni és ő a bölcsiben?
Biztos néhány nap rossz lenne, de neki te jobban kellesz, szerintem mint a bölcsi ebben a korban.
Akkor kezdem előlről...Senki elől nem akarom elvenni a helyet,hisz azért kezdtem el a beszoktatást,mert nekem is vissza kell mennem dolgozni,a szükség nagy úr...Eddíg remélem érthető...De egy olyan fordulat következett amire nem számítottam és innentől kezdve nem tudom hogy mi a jobb a gyereknek!!!Nem nekem,a gyereknek.Hisz már beszokott(ez volt a cél,hogy be tudjak járni dolgozni),és imád járni.Mit mondjak neki?Holnaptól nem mehetünk bölcsibe,mert anyának nincs munkája??
Ha nem dolgozol, mégis jobb lenne veled.
csomó betegséget szedhet össze ott.
És te is szórakoztathatod otthon. séta, játszótér, kis barátok.
Igen és miért nem maradsz vele?
Sokan sorban állnak a bölcsiért, mert a munkahelyükre vissza kell térni, előlük veszed el a helyet.
A bölcsödei ellátáshoz - mivel szociális ellátás - munkáltatói igazolás kell. Ha nem dolgozol, nem lehet bölcsis.
Én bölcsődében dolgozom. A bölcsi tényleg szociális intézmény, igaza van panna77-nek. Nálunk egy időben kérni kellett a szülőtől a munkáltatói igazolást. Egy pár éve nem kérhetünk. Kérdezünk munkahelyet, aztán vagy igaz, vagy nem. Aki nem igazat mond, arról kb. 2 nap után kiderül az igazság. Nem érdemes. Nagyon kevés a férőhely, sok a gyerek. Nyilván azt veszik fel, akinek a szülei dolgoznak. Ha valaki füllent erről, elveszi a helyet attól, akinek valóban szüksége van rá.
Én azt gondolom, nem néznek utána, valóban dolgozol-e. M Marcsával egyet értek, akkor miért járatnád, ha nem dolgozol? Kérdezz rá, létezik-e fél napos bölcsi. Mi sokszor így oldjuk meg, csak délig jár a gyerek. Ha van hely.
hogy hogy unja magát Veled?nem keresel másik munkát?oda nem tudod magaddal vinni?
Ez jó kérdés...Mert látom,hogy mennyire imádja a bölcsit 2 évesen és velem már néha unja magát itthon.
Ha van munkáltatói igazolásod, akkor beveszik.
A bölcsi szociális intézmény (mint ahogy megtudtam a minap), úgyhogy nálunk ez a követelmény.
nézz utána szerintem valahol ( minésztérium honalp, vagy erre vonatkozó rendeletek), mert én úgy tudom a bölcsi alanyi jogon jár!
ha te nem dolgozol, miért nem maradsz a fiaddal inkább?
A mi bölcsinkben kötelezővé teszik,hogy az anya felmutasson munkáltatói igazolást.Most értünk a beszoktatás végére,a fiam imádja,de most tudtam meg,hogy mégsem az enyém lesz az állás.Hamis papírt nem akarok vinni,mert nem ez a cél.Ilyenkor mi van?Ha nem viszek mh-i igazolást kiteszik a már beszokott fiamat?
Bölcsis beszoktatás végén derült ki, hogy nem kapom meg a megígért állást.Ilyenkor maradhat a fiam bölcsiben?
További ajánlott fórumok: